Αφιέρωμα στα εννιά πιο όμορφα ελληνικά νησιά φιλοξενεί στις ηλεκτρονικές του σελίδες το αμερικανικό δίκτυο CNN. Οπως αναφέρει, τα 1.400 νησιά της Ελλάδας αποτελούν τους πιο όμορφους προορισμούς της Μεσογείου, ωστόσο ο αρθρογράφος εκτιμά ότι τοπ στη λίστα έρχονται οι Κυκλάδες. Το CNN δίνει σε κάθε έναν από τους εννιά «παραδείσους» έναν τίτλο και παρουσιάζει πληροφορίες, ξενοδοχεία και δρομολόγια, παροτρύνοντας τους αναγνώστες του να τα επισκεφτούν.
Η κατάταξη έχει ως εξής
Ομορφότερα τοπία:
Σαντορίνη
Καλύτερη νυχτερινή ζωή:
Κλείσιμο
Μύκονος
Καλύτερη ζωή σε χωριό – Πιο παραδοσιακός προορισμός: Νάξος
Καλύτερο νησί για θαλάσσια παιχνίδια: Πάρος
Καλύτερες παραλίες: Μήλος
Ιδανικός προορισμός για φυσιολάτρες: Ικαρία
Καλύτερος προορισμός για «Ροβινσώνες Κρούσους»: Κουφονήσια
Με την υπηρεσία Nexi DCC (Δυναμική Μετατροπή Νομίσματος), οι επιχειρήσεις κερδίζουν περισσότερα από τις πληρωμές με διεθνείς κάρτες, δίνοντας στους επισκέπτες τη δυνατότητα να πληρώνουν στο νόμισμά τους.
Η Flora Food Greece συνεχίζει για δεύτερη χρονιά το πρόγραμμα «Μεγάλη Αγκαλιά», προσφέροντας ουσιαστική υποστήριξη σε περισσότερες από 500 ανάδοχες οικογένειες που ανοίγουν το σπίτι και την καρδιά τους στα παιδιά που το έχουν ανάγκη
Κι αν ο τρόπος που κάνεις τις αγορές σου μπορούσε να προσαρμόζεται στη ζωή σου και όχι το αντίστροφο; Μια νέα πρόταση έρχεται να αλλάξει τον τρόπο που αντιλαμβάνεσαι την ευελιξία στις αγορές και σου δίνει την ευκαιρία να αγοράσεις αυτό που ταιριάζει και ανταποκρίνεται στις δυνατότητες σου.