Νέος WiFi αναμεταδότης με ταχύτητα ως 1200 Mbps από τη devolo

Νέος WiFi αναμεταδότης με ταχύτητα ως 1200 Mbps από τη devolo

Χρησιμοποιεί τόσο το εύρος των 2,4 GHz όσο και αυτό των 5 GHz για τη μετάδοση των δεδομένων, υποστηρίζει άμεση διαμόρφωση μέσω WPS και ενσωματώνει θύρα Gigabit LAN

Νέος WiFi αναμεταδότης με ταχύτητα ως 1200 Mbps από τη devolo
Τεχνολογίας dual-band, με υποστηρίξει του προτύπου WiFi ac, για γρήγορη μετάδοση δεδομένων με ταχύτητες έως 1200 Mbps, λειτουργία WPS (Wi-Fi Protected Setup), καθώς και η ένδειξη ισχύος σήματος πέντε επιπέδων, Ο νέος devolo WiFi Repeater ac υπόσχεται εύκολη εγκατάσταση και βέλτιστη τοποθέτηση στον χώρο.

Χρησιμοποιεί τόσο το εύρος των 2,4 GHz όσο και αυτό των 5 GHz για τη μετάδοση των δεδομένων (WiFi-n, WiFi-ac). Αυτό σημαίνει μεγαλύτερη ευελιξία στην αυτόματη επιλογή καναλιού και έναν συνδυασμό ταχύτητας ασύρματης ταχύτητας που φτάνει έως 1200 Mbps. 

Επίσης, είναι εξοπλισμένος με τη λειτουργία WPS που βοηθά το χρήστη στην εγκατάστασή του. Η λειτουργία αυτή λαμβάνει τα δεδομένα διαμόρφωσης από το router με το πάτημα ενός κουμπιού, εξαλείφοντας τη χειροκίνητη εισαγωγή των δεδομένων πρόσβασης. Έρχεται έτσι και «κουμπώνει» αυτόματα στο υπάρχον ασύρματο δίκτυο. Εάν το router δεν διαθέτει λειτουργία WPS, τότε ο χρήστης μπορεί να κάνει χειροκίνητη ρύθμιση μέσα σε λίγα βήματα.

Κλείσιμο
Επιπλέον, ο χρήστης μπορεί να καθορίσει την ιδανική θέση για τοποθέτηση, χρησιμοποιώντας την ένδειξη ισχύος σήματος πέντε επιπέδων. Μετά από την πρώτη διαμόρφωση, ο αναμεταδότης της devolo μπορεί να δοκιμαστεί σε διαφορετικές πρίζες ανάλογα με τις ανάγκες του χρήστη, χωρίς να χάνονται οι αποθηκευμένες ρυθμίσεις κατά τη διαδικασία αυτή.

Ακόμα, παρέχει επιπλέον θύρα Gigabit LAN, για σύνδεση διαφόρων συσκευών στο δίκτυο, όπως smart TVs, PCs και κονσόλες παιχνιδιών ακόμη και όταν αυτές δεν διαθέτουν υποδομή ασύρματης σύνδεσης. 

Για προχωρημένους χρήστες υπάρχει ένα επιπλέον χαρακτηριστικό που διαθέτει ο συγκεκριμένος αναμεταδότης: Μπορεί να ρυθμιστεί ως σημείο πρόσβασης (access point) μέσω του web interface, επιτρέποντας έτσι τη δημιουργία μιας ξεχωριστής ασύρματης σύνδεσης (για παράδειγμα, επισκεπτών). 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης