Έφτιαξε τον μεγαλύτερο πύργο από τραπουλόχαρτα πάνω σε πλυντήριο που λειτουργούσε

Έφτιαξε τον μεγαλύτερο πύργο από τραπουλόχαρτα πάνω σε πλυντήριο που λειτουργούσε

Ο Μπράιαν Μπεργκ συνεργάστηκε με την LG σε μία προσπάθεια να σπάσει το ρεκόρ του και χρειάστηκε 12 ώρες για να τα καταφέρει

Έφτιαξε τον μεγαλύτερο πύργο από τραπουλόχαρτα πάνω σε πλυντήριο που λειτουργούσε
Ο επαγγελματίας του είδους (cardstacker) Μπράιαν Μπεργκ κατασκεύασε μέσα σε 12 ώρες τον υψηλότερο πύργο από τραπουλόχαρτα, κερδίζοντας άλλη μια θέση στο βιβλίο των ρεκόρ Γκίνες. Το ακόμα πιο εντυπωσιακό είναι ότι ο πύργος με ύψος 3,3 μέτρα δημιουργήθηκε πάνω σε ένα πλυντήριο ρούχων, ενώ αυτό ήταν σε λειτουργία με τον κάδο να πραγματοποιεί 1.000 στροφές ανά λεπτό.

Ο Μπράιαν Μπεργκ, αρχιτέκτονας και απόφοιτος του Χάρβαρντ, ο οποίος ξεκίνησε να φτιάχνει πύργους από τραπουλόχαρτα από την ηλικία των οκτώ, συνεργάστηκε με την LG σε μία προσπάθεια να σπάσει το ρεκόρ του, με τη κατασκευή ενός πύργου 48 ορόφων, κατασκευασμένου αποκλειστικά από τραπουλόχαρτα.




Κλείσιμο
Η τεχνολογία «CentumSystem της LG χρησιμοποιεί ένα νέο σύστημα απορρόφησης των κραδασμών, παρόμοιο με αυτό ενός αυτοκινήτου. Ο νέος τρόπος ανάρτησης του κάδου μειώνει τους κραδασμούς και περιορίζει δραστικά το θόρυβο. Απομακρύνοντας τα παραδοσιακά ελατήρια που στηρίζουν το κάδο, το πλυντήριο με τεχνολογία CentumSystem ξεχωρίζει για τους πιο αθόρυβους κύκλους πλύσης στην αγορά, εκπέμποντας μόνο 67dB, επίπεδο που αντιστοιχεί στο θόρυβο μιας συνηθισμένης συζήτησης.

Επιπλέον, ο μικρότερος αριθμός κινούμενων μερών μειώνει τις τριβές, οι οποίες αποτελούν την κυριότερη αιτία φθοράς και βλάβης ενός πλυντηρίου.




Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης