Διάκριση για την ελληνική Play στην πολωνική αγορά
Eίναι η πρώτη εταιρεία σε ανάπτυξη στον τομέα των τηλεπικοινωνιών στην Ευρώπη
Η εταιρεία κινητής τηλεφωνίας Play, συμφερόντων Πάνου Γερμανού, αναδείχθηκε σε «Retailer of the Year» στην αγορά της Πολωνίας.
Το δίκτυο της Play, που αριθμεί 1.000 καταστήματα, ξεχώρισε για την στρατηγική ανάπτυξης του brand και του εμπορικού δικτύου συμπεριλαμβανομένων και του αριθμού σημείων πώλησης.
Παράλληλα, σημαντικό ρόλο έπαιξε ο σχεδιασμός των καταστημάτων, η εξυπηρέτηση και η διάδραση με τον πελάτη καθώς και η στρατηγική μάρκετινγκ της εταιρίας.
Η Play δραστηριοποιείται στην αγορά της Πολωνίας τα τελευταία έξι χρόνια και είναι η πρώτη εταιρεία σε ανάπτυξη στον τομέα των τηλεπικοινωνιών στην Ευρώπη.
Στην αριστοκρατική, κοσμοπολίτικη και καταπράσινη Κέρκυρα, συνεχίστηκε από τις 17 μέχρι και τις 19 Ιουνίου το φετινό πρόγραμμα Plastic Free Greece, με εκτεταμένες δράσεις παράκτιων και υποθαλάσσιων καθαρισμών, που είχαν εξαιρετικό αποτέλεσμα.
Με την υπηρεσία Nexi DCC (Δυναμική Μετατροπή Νομίσματος), οι επιχειρήσεις κερδίζουν περισσότερα από τις πληρωμές με διεθνείς κάρτες, δίνοντας στους επισκέπτες τη δυνατότητα να πληρώνουν στο νόμισμά τους.
Η Flora Food Greece συνεχίζει για δεύτερη χρονιά το πρόγραμμα «Μεγάλη Αγκαλιά», προσφέροντας ουσιαστική υποστήριξη σε περισσότερες από 500 ανάδοχες οικογένειες που ανοίγουν το σπίτι και την καρδιά τους στα παιδιά που το έχουν ανάγκη