Η Μαριόν Κοτιγιάρ σπάει τη σιωπή της: Το παιδί δεν είναι του Μπραντ Πιτ

Η Μαριόν Κοτιγιάρ σπάει τη σιωπή της: Το παιδί δεν είναι του Μπραντ Πιτ

Την ίδια ώρα η Αντζελίνα Τζολί στήνει «δωμάτιο πολέμου» για το διαζύγιο με τον Πιτ

Η Μαριόν Κοτιγιάρ σπάει τη σιωπή της: Το παιδί δεν είναι του Μπραντ Πιτ
Να απαντήσει στις φήμες που κυκλοφόρησαν ότι είναι η «πέτρα του σκανδάλου» στο διαζύγιο-βόμβα της Αντζελίνα Τζολί με τον Μπραντ Πιτ
αποφάσισε η Μαριόν Κοτιγιάρ καθώς λάδι στη φωτιά είχε ρίξει
η πληροφορία που δημοσίευσε το περιοδικό Closer ότι η γαλλίδα ηθοποιός είναι έγκυος.

Ναι είμαι έγκυος αλλά το παιδί είναι του Γκιγιόμ Κανέ, απάντησε η Κοτιγιάρ σε μια μακροσκελή ανάρτησή της στο Instagram.
Κλείσιμο

«Αυτή θα είναι η πρώτη και τελευταία αντίδραση στα νέα που κυκλοφόρησαν πριν από 24 ώρες. Δεν συνηθίζω να σχολιάζω πράγματα όπως αυτά ή να τα παίρνω στα σοβαρά αλλά καθώς η κατάσταση ξεφεύγει και επηρεάζει ανθρώπους που αγαπώ, πρέπει να τοποθετηθώ δημόσια» ξεκινά την ανάρτησή της στο Instagram η Κοτιγιάρ.

«Καταρχήν πριν από πολλά χρόνια συνάντησα τον άνδρα της ζωής μου, τον πατέρα του γιου μας και του παιδιού που περιμένουμε. Δεύτερον σε όσους λένε ότι είμαι συγκλονισμένη, είμαι πολύ καλά ευχαριστώ. Αυτή η κατασκευασμένη συζήτηση δεν μου προκαλεί άγχος. Και σε όλα τα ΜΜΕ και τους κακεντρεχεις που βγάζουν γρήγορα συμπεράσματα, ειλικρινά σας εύχομαι ταχεία ανάρρωση» συνεχίζει η Κοτιγιάρ βάζοντας τέλος στη φημολογία που κυκλοφόρησε σχετικά με την εγκυμοσύνη της και τη φημολογούμενη σχέση της με τον Μπραντ Πιτ.

Όσον αφορά τέλος το διαζύγιο του διάσημου ζευγαριού η Κοτιγιάρ γράφει: Τέλος εύχομαι η Αντζελίνα και ο Μπράντ, τους οποίους σέβομαι βαθύτατα, να βρουν ειρήνη σε αυτή την ταραγμένη στιγμή που βιώνουν».



Το σενάριο που ήθελε την Κοτιγιάρ να είναι το «τρίτο πρόσωπο» στη σχέση Τζολί-Πιτ είχε πυροδοτήσει η κοινή συνύπαρξη της Γαλλίδας ηθοποιού με τον αμερικανό σούπερ σταρ στο πλατό της τανίας Allied και οι ανώνυμες πηγές που μιλούσαν για «ηλεκτρισμένη» σχέση των δύο στα γυρίσματα.

Tα τρέιλερ της ταινίας Allied 


 Δείτε πλάνα από τα γυρίσματα της ταινίας


Με «δωμάτιο μάχης» απαντά στον Μπραντ η Αντζελίνα

Την ίδια ώρα η Αντζελίνα Τζολί απάντησε στην πρόκληση του Μπραντ Πιτ για «μάχη» μετά την αίτηση διαζυγίου που υπέβαλε η διάσημη ηθοποιός με μια «αίθουσα πολέμου» σε σπίτι που νοίκιασε κρυφά στο Λος Άντζελες.

Είχε προηγηθεί η διαρροή, σύμφωνα με το TMZ, ανθρώπων από το το περιβάλλον του Πιτ που έλεγαν ότι «η Αντζελίνα θα τα βρει πολύ δύσκολα καθώς ο Μπραντ θα αγωνιστεί με κάθε δικαστικό μέσο για τα έξι τους παιδιά».

Πάντως οι εξελίξεις προχωρούν με γρήγορο ρυθμό καθώς όπως μεταδίδει η Daily Mail ήδη έκαναν την εμφάνισή τους στην έπαυλη του σπιτιού στο Hollywood Hills τα πρώτα φορτηγά καθώς πέρα από την τύχη των έξι παιδιών τους, το ζευγάρι έχει να διαχειριστεί και τον τρόπο με τον οποίο θα χωρίσει την τεράστια περιουσία του που ξεπερνά τα 350 εκατ. ευρώ. 


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης