Ο Μπραντ περνάει στην αντεπίθεση: Αντζελίνα, ετοιμάσου για μάχη

Ο Μπραντ περνάει στην αντεπίθεση: Αντζελίνα, ετοιμάσου για μάχη

Μια μέρα πριν τη δήλωση της Τζολί έμαθε ο Πιτ για το διαζύγιο - Έξαλλος ο ηθοποιός - Η ζήλια της Τζολί, η Σελένα Γκόμεζ και η Μαριόν Κοτιγιάρ

Ο Μπραντ περνάει στην αντεπίθεση: Αντζελίνα, ετοιμάσου για μάχη
Σκληρή αναμένεται να είναι η μάχη που θα δώσουν στις δικαστικές αίθουσες ο Μπραντ Πιτ και η Αντζελίνα Τζολί. Ο διάσημος ηθοποιός -ο οποίος είναι έξαλλος με την απόφαση της άλλοτε αγαπημένης του συζύγου να καταθέσει αίτηση διαζυγίου- σύμφωνα με δημοσιεύματα του ξένου Τύπου έμαθε για το διαζύγιο μόλις μια μέρα πριν τη δήλωση της Τζολί!

Σύμφωνα με το TMZ, που μίλησε με το περιβάλλον του Πιτ, «η Αντζελίνα θα τα βρει πολύ δύσκολα καθώς ο Μπραντ θα αγωνιστεί με κάθε δικαστικό μέσο για τα έξι τους παιδιά
».

«
Κλείσιμο
Αν η Αντζελίνα νομίζει ότι τα πράγματα με την επιμέλεια των παιδιών θα είναι απλά, τότε ονειρεύεται. Ο Μπραντ θα δώσει σκληρή μάχη για κοινή φυσική επιμέλεια και των έξι τους παιδιών. Αν επίσης νομίζει ότι θα του τα στερήσει, κάνει μεγάλο λάθος. Δεν υπάρχει περίπτωση να δεχτεί να τα βλέπει μόνο με δικαστική απόφαση. Θέλει και θα επιδιώξει κοινή επιμέλεια».

Σύμφωνα πάντα με το ίδιο δημοσίευμα ο Μπραντ πιστεύει πως η Αντζελίνα είναι «σπουδαία μητέρα» και πώς σε καμία περίπτωση δεν θέλει να την «βλάψει». 

Σύμφωνα με πολλά δημοσιεύματα στον ξένο Τύπο, η είδηση περί διαζυγίου δεν θα έπρεπε να είναι κεραυνός εν αιθρία: οι δυο τους εδώ και αρκετούς μήνες είχαν προβλήματα στη σχέση τους και ήταν αρκετές οι φορές που το ενδεχόμενο του διαζυγίου είχε τεθεί επί τάπητος.

Η πλευρά της Τζολί ισχυρίζεται ότι ο Μπραντ είχε προβλήματα με το αλκοόλ και πολλές φορές είχε ξεσπάσματα οργής, κάτι που «έθετε σε κίνδυνο τα παιδιά του». Η απάντηση της «πλευράς Πιτ» είναι πώς τα παιδιά είναι πάνω από όλα και ποτέ δεν θα έκανε κάτι που θα τα έβαζε σε κίνδυνο. 

Η ζωή και το love story Πιτ-Τζολί σε φωτογραφίες και εξώφυλλα:



Ακυρώθηκαν τα σχέδια της οικογένειας

Ο 52χρονος ηθοποιός αμέσως μόλις η Τζολί κατέθεσε την αίτηση διαζυγίου δεν έκατσε με σταυρωμένα τα χέρια αλλά έσπευσε στους δικηγόρους του. Μάλιστα ο Μπραντ έκανε και μια λακωνική δήλωση στο περιοδικό People: «Είμαι πάρα πολύ στενοχωρημένος αυτή τη στιγμή αλλά αυτό που προέχει πάνω από όλα είναι το καλό των παιδιών μας». 

Οι πληροφορίες είναι πως ο ηθοποιός δεν περίμενε αυτή την κίνηση από την Αντζελίνα. Χαρακτηριστικό είναι, όπως γράφει το US Weekly, ότι η οικογένεια είχε προγραμματίσει για την Παρασκευή ταξίδι στο Λονδίνο, το οποίο φυσικά πλέον ακυρώθηκε.

Στο παρασκήνιο του πολύκροτου χωρισμού αναφέρεται και το National Enquirer, που γράφει ότι η Τζολί συχνά εκνευριζόταν με τον Πιτ επειδή θεωρούσε πώς ήταν διαχυτικός και ιδιαίτερα εκδηλωτικός με το προσωπικό που είχαν στο σπίτι τους και κυρίως με την νταντά των παιδιών τους. «Παραήταν φιλικός και αυτό δεν της άρεσε καθόλου», είπε άνθρωπος από τον κύκλο του ζευγαριού. 

Και η Σελένα Γκόμεζ μέσα στο παιχνίδι

Οι αποκαλύψεις φαίνεται πώς δεν έχουν τελειωμό, καθώς σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Mail, η Τζολί φέρεται να έγινε έξαλλη και να βγήκε από τα ρούχα της όταν η Σελένα Γκόμεζ ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram φωτογραφία της με τον Πιτ να την κοιτάζει. Η Τζολί είπε σε φίλους της ότι οι δυο τους φλέρταραν απροκάλυπτα και πως η Γκόμεζ τον είχε από κοντά για να γυρίσουν κάποια ταινία μαζί. 

Η φωτογραφία που έκανε έξαλλη την Τζολί



Η Γκόμεζ από την πλευρά της δήλωσε πως απλά φωτογραφήθηκε με κάποιον που θαύμαζε από όταν ήταν μικρή και πως λόγω της μεγάλης διαφοράς ηλικίας θα μπορούσε να είναι ο μπαμπάς της.

Η Μαριόν Κοτιγιάρ το «τρίτο πρόσωπο» στους Brangelina;

Το όνομα ωστόσο που ακούγεται περισσότερο ως πέτρα του σκανδάλου είναι αυτό της Μαριόν Κοτιγιάρ. 

Οι Πιτ και Κοτιγιάρ συνεργάστηκαν πρόσφατα, καθώς πρωταγωνιστούν στην ταινία Allied. Μάλιστα πριν λίγες ώρες βγήκε στη δημοσιότητα το τρέιλερ της ταινίας που δείχνει Πιτ και Κοτιγιάρ να φιλιούνται.
Κατά καιρούς είχαν έρθει στο φως δημοσιεύματα τα οποία ανέφεραν πως οι δύο σταρ στα γυρίσματα της ταινίας είχαν έρθει πολύ κοντά. Σύμφωνα με πληροφορίες η Αντζελίνα είχε τότε θορυβηθεί και είχε προσλάβει ντετέκτιβ για να παρακολουθεί τις κινήσεις του πρώην, πια, συζύγου της. 

Ο ντετέκτιβ, αποκάλυψε στη Τζολί, πως ο Πιτ τα τελευταία δύο χρόνια την απατούσε με την ηθοποιό και πως κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων στο Λονδίνο, γλεντούσε κάθε βράδυ, έπαιρνε ναρκωτικά και συμπεριφερόταν σαν να είναι έφηβος. 

Η 40χρονη Κοτιγιάρ δηλώνει μέσω κύκλων της «συντετριμμένη από τις φήμες». Η Γαλλίδα ηθοποιός είναι παντρεμένη με τον 43χρονο συνάδελφο και συμπατριώτη της Γκιγιόμ Κανέ με τον οποίο έχει αποκτήσει έναν γιο, τον Μαρσέλ, πέντε ετών σήμερα. 

To timeline της σχέσης Τζολί-Πιτ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης