Δείτε φωτογραφίες από τη βάφτιση της κόρης της Βίκυς Βολιώτη

Δείτε φωτογραφίες από τη βάφτιση της κόρης της Βίκυς Βολιώτη

Το κοριτσάκι βαφτίστηκε στο Μετόχι του Πανάγιου Τάφου, στην Πλάκα- Νονοί ήταν ο Θοδωρής Αθερίδης και η Σμαράγδα Καρύδη

Δείτε φωτογραφίες από τη βάφτιση της κόρης της Βίκυς Βολιώτη
Η Βίκυ Βολιώτη και ο σύζυγός της, Σίμος Σαρκετζής, βάφτισαν τη θετή κορούλα τους, πριν από λίγες ημέρες, στο μετόχι του Πανάγιου Τάφου στην Πλάκα. Νονοί της μικρούλας, ήταν η Σμαράγδα Καρύδη και ο Θοδωρής Αθερίδης. Μάλιστα, η Σμαράγδα Καρύδη, με μία ανάρτηση στο Instagram, είχε δημοσιοποιήσει το ευχάριστο γεγονός.

Σήμερα, νέες φωτογραφίες από το μυστήριο της βάφτισης της μικρής Άννας, όπως είναι το όνομα της νεοφώτιστης, είδαν το φως της δημοσιότητας.



Σε πρόσφατη συνέντευξη της, η Βίκυ Βολιώτη είχε μιλήσει για την απόφαση της να υιοθετήσει το κοριτσάκι από την Αιθιοπία. «
Κλείσιμο
Ενδιαφερθήκαμε να υιοθετήσουμε ένα παιδί από την Ελλάδα. Η Ελλάδα όμως, ευτυχώς δεν έχει πολλά παιδιά προς υιοθεσία...Η διαδικασία και η γραφειοκρατία για υιοθεσία είναι σχεδόν κοινή σε όλες τις χώρες. Η Αιθιοπία έχει 6 εκατομμύρια ορφανά», είχε πει, μεταξύ άλλων.



Στη βάφτιση έδωσαν το παρών ο υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Κοτζιάς, ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος , η Αννα Νταλάρα και πολλοί φίλοι και συνεργάτες του ζευγαριού.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης