Ο Βασίλειος Κωστέτσος χρειάστηκε να επισκεφθεί επειγόντως το νοσοκομείο τα ξημερώματα του Σαββάτου 20 Ιουλίου.
Όπως αποκάλυψε μέσω του λογαριασμού του στο Instagram, ο σχεδιαστής μόδας δήλωσε πως τελικά είναι καλά στην υγεία του.
Ειδικότερα, μοιράστηκε μερικές φωτογραφίες από το κρεβάτι του νοσοκομείου και έγραψε: «Γιατί άμα δεν πας και στα έκτακτα περιστατικά ξημερώματα, δεν γίνεται. Λίγο κακό μάτι έπεσε, όλα καλά ευτυχώς. Σας ευχαριστώ για τη θετική σκέψη όλους. Η πρόληψη για την αποφυγή χειρότερων είναι σημαντική. Ό,τι ώρα κι αν είναι αυτή. Ευχαριστώ την γιατρό διανυκτέρευσης. Όλα καλά. Ευτυχώς δεν ήταν αυτό που φοβόμουν».
Δείτε τις φωτογραφίες
Ωστόσο, ο Βασίλειος Κωστέτσος δεν έδωσε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε.
Για 40 ημέρες, τα γραφεία της Kaizen Gaming μπήκαν σε ρυθμό FIFA World Cup 2026™. Τύμπανα και ποδοσφαιρικά anthems στην Αθήνα, watch parties από τη Λισαβόνα μέχρι το Μπουένος Άιρες, PS5 tournaments, sticker challenges, δώρα, συναυλίες και μια ξεχωριστή εμπειρία ποδοσφαιρικής προσβασιμότητας συνέθεσαν μια μεγάλη γιορτή που ταξίδεψε σε Ευρώπη και Λατινική Αμερική.
Η ιστορία ενός εκπαιδευτικού θεσμού που συνδέει ευρηματικά τα παιδιά με την τεχνολογία και την καινοτομία και αποτελεί μια οργανωμένη πλατφόρμα δημιουργικής σκέψης που εξάγει την ελληνική ρομποτική στον κόσμο.