Ζακ Έφρον: Αποκάλυψε ότι κόντεψε να πεθάνει - Πώς κατέληξε αγνώριστος και… παραφουσκωμένος

Ζακ Έφρον: Αποκάλυψε ότι κόντεψε να πεθάνει - Πώς κατέληξε αγνώριστος και… παραφουσκωμένος

Τα σχόλια για «αποτυχημένες πλαστικές επεμβάσεις» και η απάντηση του ηθοποιού

efron74854
Στις αρχές του 2021, το διαδίκτυο ήρθε αντιμέτωπο με τις πρώτες εικόνες του Ζακ Έφρον, οι οποίες δεν θύμιζαν σε τίποτα τον άλλοτε γόη του «High School Musical». Κανείς και τίποτα δεν μπορούσε να προβλέψει ότι ο γλυκός γαλανομάτης, για του οποίου τα μάτια «έλιωναν» εκατοντάδες χιλιάδες κορίτσια, θα άλλαζε ολοκληρωτικά, διαμορφώνοντας μια εικόνα κάθε άλλο παρά ελκυστική.

Οι φωτογραφίες του διάσημου ηθοποιού που κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο, άφησαν τους θαυμαστές του, να αναρωτιούνται τι ακριβώς συμβαίνει με το φανερά παραμορφωμένο πρόσωπό του. Το φαρδύ σαγόνι του δε, έκανε πολλούς να μιλούν για αποτυχημένες πλαστικές επεμβάσεις.
Ωστόσο, αρκετό καιρό μετά τη «σιγή ιχθύος» που διατηρούσε ο Έφρον, όσο οι φήμες για την κατάσταση της υγείας του οργίαζαν, πήρε στα πράγματα στα χέρια του και ξεκαθάρισε, προς έκπληξη πολλών, ότι κόντεψε να... πεθάνει.

Οι πρώτες εικόνες της αλλόκοτης και εμφανώς απαλλαγμένης, από την αίγλη του «High School Musical» εμφάνισης, δημοσιοποιήθηκαν για πρώτη φορά τον Απρίλιο του 2021, όταν συμμετείχε στο μιούζικαλ «Earth Day!». Αν και η παρουσία του στην παράσταση ήταν ιδιαίτερα σύντομη, έως και φευγαλέα, ο ηθοποιός καταφέρει να τραβήξει πάνω του όλα τα βλέμματα, παρά το γεγονός ότι μαζί του πρωταγωνιστούσε ο Τζάστιν Μπίμπερ.

Μόλις ο Ζακ Έφρον βγήκε στη σκηνή και το κοινό ήρθε αντιμέτωπο με τη νέα εικόνα, οι εικασίες άρχιζαν να δίνουν και να παίρνουν, με τις πλαστικές επεμβάσεις να κατέχουν τα πρωτεία στις υποθέσεις των φαν και των πάσης φύσεως σχολιαστών.

Κλείσιμο
Ανάμεσα στα ερωτηματικά, που κυρίευαν για καιρό τα μυαλά των περίεργων, ήρθε και η απάντηση του ηθοποιού, η οποία δόθηκε στην επικαιρότητα πριν από λίγο καιρό.
efron_
Το φαρδύ σαγόνι του και το φουσκωμένο του πρόσωπο, ήταν που έκανε πολλούς να μιλούν για αποτυχημένες πλαστικές επεμβάσεις
Όπως εξήγησε ο Χολιγουντιανός αστέρας, η αποχή του από το διαδίκτυο, ήταν αυτή που τον άφησε και ανέπαφο από τη φρενίτιδα που κυριαρχούσε στα κοινωνικά δίκτυα. Στο Entertainment Tonight είχε αναφέρει χαρακτηριστικά: «Μου το είπε η μαμά μου. Δεν διαβάζω πραγματικά το διαδίκτυο, επομένως δεν με νοιάζει».

Ο Έφρον μέσα από την ίδια συνέντευξη προσπάθησε να ρίξει λίγο φως, στα όσα μέχρι τότε ταλάνιζαν τους θαυμαστές του, και να αποδώσει με σαφείς λόγους την εξαιρετικά απαλλαγμένη από τη γλυκύτητα, παρουσία του.

Ο σταρ, εξήγησε ότι αλλαγές στο σαγόνι του συνέβησαν μετά από ένα ατύχημα, που είχε στο σπίτι του. Όπως χαρακτηριστικά δήλωσε, έτρεχε, γλίστρησε και χτύπησε άσχημα στο πηγούνι του, ενώ σε άλλο σημείο ανέφερε ότι η αποκατάσταση του τραύματός του υπήρξε δύσκολη. Ως αποτέλεσμα του σοβαρού τραυματισμού του, ο ηθοποιός εξήγησε ότι οι μυς στο στόμα του πρήστηκαν.

Παρά το ατύχημα και τις... ατυχείς φήμες που τον συνόδευσαν κατά τη διάρκεια της ανάρρωσής του, ο Έφρον παρέμεινε αισιόδοξος και δεν «ενόχλησε» τις θεωρίες των θαυμαστών του: «Ήταν αστείο. Παραλίγο να πεθάνω, αλλά είμαστε καλά. Αν εκτιμούσα τη γνώμη των άλλων για μένα στο βαθμό που μπορεί να νομίζουν ότι κάνω, σίγουρα δεν θα μπορούσα να κάνω αυτή τη δουλειά» επισήμανε ο ηθοποιός.

Δείτε το βίντεο 
Zac Efron opens up to ET about his shattered jaw injury #shorts

Ο νέος ρόλος στην ταινία «The Iron Claw»
Ο Ζακ Έφρον για τις ανάγκες της ταινίας «The Iron Claw», όπου θα υποδυθεί τον παλαιστή Κέβιν φον Έριχ, αναγκάστηκε να αλλάξει την εμφάνισή του, πέραν του τραύματος, που του χάρισε ένα πρησμένο σαγόνι.

Ο ηθοποιός κλήθηκε να διαμορφώσει τη σωματική του διάπλαση, έτσι ώστε να θυμίζει το σώμα ενός παλαιστή και πλέον οι εικόνες τον απαθανατίζουν με αρκετά φουσκωμένους μύες. Στην αλλαγή συνέβαλαν και τα μαλλιά του ηθοποιού, που πλέον είναι καρέ, όπως του φον Έριχ, αλλά και το μαυρισμένο δέρμα του, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες της DailyMail ο Έφρον έκανε τεχνητό μαύρισμα.
The_Iron_Claw
Ο Ζακ Έφρον στην ταινία «The Iron Claw» θα υποδυθεί τον παλαιστή Κέβιν φον Έριχ
Πώς προετοιμάστηκε ο Ζακ Έφρον για τον ρόλο του στο «Iron Claw»
Όπως έχει αναφέρει σε συνεντεύξεις του ο Έφρον, η προπόνηση και το πρόγραμμα που ακολούθησε σε αυτή την προσπάθεια, για να διαμορφώσει το σώμα του, ήταν πολύ διαφορετική από ότι έκανε για το «Baywatch». Μάλιστα όπως είχε παραδεχτεί για την ταινία του 2017, που αποτελεί remake του θρυλικού φιλμ του 1989 με τους ναυαγοσώστες, είχε περάσει κατάθλιψη για μεγάλο χρονικό διάστημα λόγω του σκληρού προγράμματος.

«Αυτή η εμφάνιση στο Baywatch, δεν ξέρω αν είναι πραγματικά εφικτή ξανά. Υπήρχε πολύ λίγο νερό στο δέρμα. Αυτό απαιτούσε ισχυρά διουρητικά, για να το πετύχω. Επομένως δεν χρειάζεται να το κάνω ξανά αυτό. Προτιμώ πολύ να έχω ένα επιπλέον, ξέρετε, 2 έως 3 τοις εκατό, σωματικού λίπους».

Το έργο σηματοδοτεί τον τελευταίο από μια σειρά ρόλων, κατά τους οποίους ο Ζακ Έφρον υποδύθηκε πραγματικά πρόσωπα. Το 2019, υποδύθηκε τον κατά συρροή δολοφόνο Τεντ Μπάντι στο «Extremely Wicked, Shockingly Evil and Vile» στο Netflix και πρόσφατα ενσάρκωσε τον πρώην πεζοναύτη των Ηνωμένων Πολιτειών, Σικ Ντόνοχιου, στη βιογραφική ταινία «The Greatest Beer Run Ever».
The_Iron_Claw444587
Ο ηθοποιός απαθανατίστηκε με αρκετά φουσκωμένους μύες. Στην αλλαγή συνέβαλαν και τα μαλλιά του, που πλέον είναι καρέ, αλλά και το μαυρισμένο δέρμα του
Η σύνοψη της ταινίας «The Iron Claw»
Ο Ζακ Έφρον πρόκειται να ενσαρκώσει τον παλαιστή Κέβιν φον Έριχ. Το πλάνο για τη συγκεκριμένη ταινία ανακοινώθηκε για πρώτη φορά τον Ιούνιο του 2022 και τα γυρίσματα ξεκίνησαν επίσημα τον Οκτώβριο του 2022.

Η ταινία ακολουθεί την άνοδο και την πτώση του φον Έριχ και της οικογένειάς του, που άφησαν ανεξίτηλο το στίγμα τους στο άθλημα της πάλης από τη δεκαετία του 1960 έως σήμερα.

Kevin Von Erich vs Mike Bond. Mid-South Wrestling 1982

Ο γιος του φημισμένου επαγγελματία παλαιστή Φριτζ φον Έριχ, ο Κέβιν, ξεκίνησε την πάλη το 1976, λαμβάνοντας πολλές διακρίσεις κατά τη διάρκεια της καριέρας του, συμπεριλαμβανομένου ενός τίτλου παγκόσμιου πρωταθλήματος. Το 2009, εισήχθη στο Hall of Fame του WWE, ως μέλος της οικογένειας φον Έριχ.
Becoming_a_Wrestling_Heel__DARK_SIDE_OF_THE_RING
O Κέβιν φον Έριχ ξεκίνησε την πάλη το 1976, λαμβάνοντας πολλές διακρίσεις κατά τη διάρκεια της καριέρας του, συμπεριλαμβανομένου ενός τίτλου παγκόσμιου πρωταθλήματος
Το καστ της ταινίας
Μαζί με τον Ζακ Έφρον ως Κέβιν, στην ταινία πρωταγωνιστούν επίσης οι Μάουρα Τίρνεϊ, Χάρις Ντίκινσον, Χολτ Μακκάλανι, Τζέρεμι Άλεν Γουάιτ και Λίλι Τζέιμς. Ο σκηνοθέτης της ταινίας είναι ο Σον Ντέρκιν και παραγωγοί οι Τέσα Ρος, Ντέρριν Σλέσινγκερ και Χάρρισον Χάφμαν. Προς το παρόν δεν έχει ανακοινωθεί η επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας για την ταινία, και όπως τονίζεται στα ξένα δημοσιεύματα πιθανότητα κάποια στιγμή θα βγει στη μεγάλη οθόνη μέσα στο 2023.


Ειδήσεις σήμερα:

Άνοιξε τις πύλες του -για ξενάγηση- ο Σταθμός Παπάφη του Μετρό Θεσσαλονίκης

Θρήνος στον Αλμυρό για τον 25χρονο, που σκοτώθηκε από σύγκρουση του ΙΧ του με αγριογούρουνο

Μητσοτάκης: Το κλίμα ήδη μυρίζει εκλογές, η ΝΔ θα είναι πρώτη και αυτοδύναμη
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης