Αυξημένοι έλεγχοι στους Έλληνες που φτάνουν στο αεροδρόμιο του Παρισιού

Αυξημένοι έλεγχοι στους Έλληνες που φτάνουν στο αεροδρόμιο του Παρισιού

Καταγγελίες από Ελληνες ταξιδιώτες στο εξωτερικό ανέφεραν περιπτώσεις διασταυρώσεων των διαβατηρίων τους με άλλα επίσημα έγγραφα, με την αιτιολογία της μεγάλης κυκλοφορίας πλαστών διαβατηρίων

Αυξημένοι έλεγχοι στους Έλληνες που φτάνουν στο αεροδρόμιο του Παρισιού
Στους συνήθεις, αυξημένους ελέγχους που έχουν επιβληθεί στα ευρωπαϊκά αεροδρόμια μετά τις τρομοκρατικές επιθέσεις σε Παρίσι και Βρυξέλλες οφείλονται οι ουρές που αντιμετώπισαν σήμερα στο αεροδρόμιο του Παρισιού, Ελληνες με προορισμό τη γαλλική πρωτεύουσα. 

Αυτό επισημαίνουν στο
protothema.gr πηγές από αεροπορικές εταιρείες, προσθέτοντας ότι, κατά τους τελευταίους μήνες, σε όλα τα ευρωπαϊκά αεροδρόμια και πολύ περισσότερο σε αυτά της Γαλλίας αλλά και του Βελγίου, διενεργούνται αυξημένοι έλεγχοι διαβατηρίων, για όλες τις εθνικότητες και όχι μόνο για τους Ελληνες ταξιδιώτες. Οι ίδιες πηγές χαρακτήριζαν ανακριβείς τις πληροφορίες ότι οι πτήσεις από την Ελλάδα αντιμετωπίζονται ως διεθνείς, πτήσεις εκτός της ζώνης Σενγκεν. 
Κλείσιμο

Πάντως, ορισμένες καταγγελίες από Ελληνες ταξιδιώτες στο εξωτερικό ανέφεραν περιπτώσεις διασταυρώσεων-ταυτοποίησης των διαβατηρίων τους με άλλα επίσημα έγγραφα (π.χ. δίπλωμα οδήγησης) σε ευρωπαϊκά αεροδρόμια, με την αιτιολογία της κυκλοφορίας μεγάλου αριθμού πλαστών διαβατηρίων.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης