Κρίσιμο 48ωρο για την 30χρονη που επέβαινε στο τζιπ του Παντελίδη-Τι λέει η οικογένειά της
Υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση στον δεξιό πνεύμονα και στο δεξιό άνω και κάτω άκρο - Σε καλύτερη κατάσταση νοσηλεύεται στο θάλαμο της ορθοπεδικής πτέρυγας του Ευαγγελισμού η 20χρονη Φρόσω
Κρίσιμα είναι τα δύο 24ωρα για την πορεία της υγείας της μιας από τις δύο κοπέλες που επέβαιναν στο μοιραίο αυτοκίνητο με τον Παντελή Παντελίδη, η οποία νοσηλεύεται σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου «Ευαγγελισμός».
H 30χρονη Μίνα Αρναούτη υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση στον δεξιό πνεύμονα και στο δεξιό άνω και κάτω άκρο. Η μετεγχειρητική της κατάσταση κρίνεται σταθερή, ωστόσο κρίσιμα θεωρούνται τα δυο πρώτα 24ωρα, μετά τα χειρουργεία.
Σε δηλώσεις της σε δημοσιογράφους μια φίλη της οικογένειας της 30χρονης είπε πως η Μίνα δεν ακρωτηριάστηκε και πως τα τα πάει καλά, ωστόσο, όπως τόνισε, «θέλει δύναμη και κουράγιο».
H μητέρα της 30χρονης Μίνας
Κλείσιμο
«Της δίνουμε αγάπη. Τα πάει καλά. Θέλει υπομονή και θετική ενέργεια», είπε.
Η δεύτερη κοπέλα, η 20χρονη Φρόσω Κυριάκου, σύμφωνα με τους γιατρούς, φέρει κατάγματα, είναι σε καλύτερη κατάσταση και νοσηλεύεται στο θάλαμο της ορθοπεδικής πτέρυγας του Ευαγγελισμού.
Αν μπορούσαμε να ανοίξουμε ένα παράθυρο και να κοιτάξουμε τον κόσμο εκεί γύρω στο 2050, το πιθανότερο είναι ότι δεν θα βλέπαμε έναν πλανήτη αγνώριστο, αλλά έναν κόσμο που θα έχει αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο λειτουργεί.
Πώς μπορεί μια επίσκεψη σε ένα μουσείο, ένα πείραμα ή μια πρώτη γνωριμία με την φύση να αλλάξει τον τρόπο που ένα παιδί βλέπει τον κόσμο; Περισσότερα από εννέα χρόνια, το πρόγραμμα «Οι Μικροί Ήρωες Μαθαίνουν» της Stoiximan δίνει σε παιδιά από όλη την Ελλάδα την ευκαιρία να διευρύνουν βιωματικά τους ορίζοντες τους.
Δουλειά, οικογένεια, υποχρεώσεις, μάς κάνουν συχνά να μεταθέτουμε τη φροντίδα του εαυτού μας. Η νέα καμπάνια της Εθνικής Ασφαλιστικής μάς θυμίζει γιατί αξίζει να εστιάσουμε ξανά σε εμάς και την υγεία μας