Σοβαρό τροχαίο ατύχημα συνέβη τα ξημερώματα στην Εγνατία Οδό, στη γέφυρα Βοτονοσίου, με κατεύθυνση τα Γιάννενα, όταν λίγο πριν τις 02:00 ξημερώματα οδηγός ΙΧ οχήματος έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του και προσέκρουσε σε κιγκλιδώματα στη γέφυρα Βοτονοσίου στην Εγνατία.
Από την πρόσκρουση το αυτοκίνητο τυλίχθηκε στις φλόγες, όπως γράφει το epirus-tv.
Στο σημείο έφτασαν άμεσα δύο οχήματα της Π.Υ Μετσόβου και τρία οχήματα απο την ΠΥ Ιωαννίνων καθώς και αστυνομικές δυνάμεις απο τα Ιωάννινα.
Να σημειωθεί πως στο όχημα δεν επέβαιναν άλλα άτομα.
Κλείσιμο
Ο οδηγός, ηλικίας 30-35 ετών, κατάφερε να βγει από το αυτοκίνητό του και στη συνέχεια διακομίσθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Ιωαννίνων ευτυχώς μόνο με ελαφρά τραύματα, ενώ το όχημα καταστράφηκε ολοσχερώς.
Οι τελευταίες κουβέντες πριν από τον ύπνο μένουν στο μυαλό των παιδιών περισσότερο απ' όσο φανταζόμαστε. Και ίσως εκεί, μέσα σε λίγα λεπτά σιωπής, να ξεκινά η πιο σημαντική προπόνηση για την επόμενη μέρα.
Η Μαρίνα-Λύδα Κουταρέλλη και η Τίνα Κίκιζα βρέθηκαν στην ίδια κουζίνα, έβαλαν τις ποδιές τους και ετοίμασαν μια αυθεντική σπετσιώτικη συνταγή με αφορμή το φετινό Spetses Mini Marathon
Νέες σειρές, μεγάλες κινηματογραφικές επιστροφές, podcasts που μας βάζουν στα παρασκήνια αγαπημένων ιστοριών και, φυσικά, τα 78α Emmy Awards συνθέτουν έναν Σεπτέμβριο γεμάτο επιλογές στο Vodafone TV