Κύπρος: Για τα μάτια μιας 19χρονης έσφαξε Αγγλοκύπριο σερβιτόρο

Κύπρος: Για τα μάτια μιας 19χρονης έσφαξε Αγγλοκύπριο σερβιτόρο

Ο 17χρονος που συνελήφθη από την κυπριακή αστυνομία του κατάφερε χτύπημα στην καρωτίδα

Κύπρος: Για τα μάτια μιας 19χρονης έσφαξε Αγγλοκύπριο σερβιτόρο
Ένας 22χρονος Αγγλοκύπριος σερβιτόρος δολοφονήθηκε τα ξημερώματα έξω από τη πόρτα της πολυκατοικίας που διέμενε στη Λάρνακα. 

Ωστόσο, το μεσημέρι της Κυριακής η κυπριακή αστυνομία συνέλαβε έναν 17χρονο για τη δολοφονία του 22χρονου αγγλοκύπριου σερβιτόρου. Ο 17χρονος βρέθηκε κρυμμένος σε σπίτι. Σήμερα θα ανακριθεί και αύριο θα οδηγηθεί στο δικαστήριο για έκδοση διατάγματος προφυλάκισης.

Ο 17χρονος γνωστός ως "Αλεξούι" έχει απασχολήσει επανειλημμένως την αστυνομία στο παρελθόν για διαρρήξεις κλοπές και βιαιοπραγίες. Μάλιστα σε μία περίπτωση τον είχε παραδώσει ο ίδιος ο πατέρας του στην αστυνομία καθώς η οικογένεια αδυνατούσε να τον ελέγξει.

Κλείσιμο
Ο δράστης φαίνεται πως είχε προσωπικές διαφορές μαζί του οι οποίες μάλλον σχετίζονται με καυγά που είχε γίνει νωρίτερα σε νυκτερινό κέντρο με συμμετοχή και της αδελφής του θύματος η οποία νοσηλεύεται τραυματισμένη στο νοσοκομείο. 

Ο 22χρονος δέχθηκε μια μαχαιριά στο λαιμό και πέθανε λίγο αργότερα ενώ προσπαθούσε να μπει στο αυτοκίνητο του. Πρόκειται για τον 22χρονο Μάικλ Άντονι Λούις Μηνά.

Σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr, ο φόνος του 22χρονου τα ξημερώματα στη Λάρνακα είχε ως αφορμή τη διεκδίκηση μιας 19χρονης. Η κοπέλα είχε διακόψει δεσμό που διατηρούσε με το θύμα και είχε δημιουργήσει σχέση με τον 17χρονο. Θύμα και δράστης πριν από τη δολοφονία είχαν ανταλλάξει τηλεφωνικές κλήσεις και απειλητικά μηνύματα τα οποία εξετάζονται από τους ανακριτές.

Δεν αποκλείεται να υπάρξουν και συλλήψεις φίλων του 17χρονου, ο οποίος μετά το φόνο είχε ζητήσει βοήθεια για να ξεφορτωθεί το μαχαίρι και τα ματωμένα ρούχα.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 22χρονος πέθανε από ακατάσχετη αιμορραγία αφού ο 17χρονος με την μία μαχαιριά στο λαιμό του έκοψε τη καρωτίδα.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης