Aλεξανδρούπολη: Οδηγοί ταξί έπιασαν επίδοξους διαρρήκτες!

Aλεξανδρούπολη: Οδηγοί ταξί έπιασαν επίδοξους διαρρήκτες!

Οι δράστες προσπάθησαν να κατέβουν από την ταράτσα στο μπαλκόνι του διαμερίσματος που βρίσκεται στον τέταρτο όροφο, χρησιμοποιώντας ως σκάλα ένα μεταλλικό σωλήνα

Aλεξανδρούπολη:  Οδηγοί ταξί έπιασαν επίδοξους διαρρήκτες!
Όσο αλλοπρόσαλλος ήταν ο τρόπος με τον οποίο επιχείρησαν να διαρρήξουν ένα διαμέρισμα πολυκατοικίας στο κέντρο της Αλεξανδρούπολης δύο νεαροί άνδρες, άλλο τόσο ήταν και η σύλληψή τους με την παρέμβαση των… οδηγών ταξί από μια κοντινή πιάτσα.

Οι δράστες προσπάθησαν να κατέβουν από την ταράτσα στο μπαλκόνι του διαμερίσματος που βρίσκεται στον τέταρτο όροφο, χρησιμοποιώντας ως σκάλα ένα μεταλλικό σωλήνα που ξήλωσαν από μια… κεραία τηλεόρασης. Σκοπός τους ήταν να παραβιάσουν την μπαλκονόπορτα. Όμως, τους αντιλήφθηκε ένα γείτονας και τράπηκαν σε φυγή.

Ο περίοικος βγήκε στο μπαλκόνι του και φώναξε στους οδηγούς των ταξί να πιάσουν όποιον έβγαινε από το κτίριο.Έτσι έγινε, με αποτέλεσμα οι δυο νεαροί ηλικίας περίπου 30 χρόνων να ακινητοποιηθούν και να παραδοθούν σε αστυνομικούς που κλήθηκαν στο σημείο. Η προανάκριση για να εξακριβωθεί αν έχουν διαπράξει και άλλες… θεαματικές διαρρήξεις βρίσκεται σε εξέλιξη.

Από το παράθυρο του πρώτου ορόφου τρύπωσαν σε ένα διαμέρισμα στο Αγρίνιο και επιχείρησαν να κλέψουν δυο τσιγγανόπουλα, ένα από τα οποία ανήλικο. Όμως, έγιναν αντιληπτοί και προσπάθησαν να διαφύγουν αλλά συνελήφθησαν από άνδρες της Ασφάλειας. Ο 19χρονος και ο 13χρονος συνεργός του οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αγρινίου.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης