Δύο αλλοδαπούς διαρρήκτες, ηλικίας 37 και 29 ετών, υπηκόους Γεωργίας, συνέλαβαν το μεσημέρι του Σαββάτου επ’ αυτοφώρω άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ την ώρα που επιχειρούσαν να μπουν σε διαμέρισμα στην περιοχή της Ανάληψης.
Όπως προέκυψε από έρευνα, τον περασμένο μήνα είχαν διαρρήξει τέσσερα διαμερίσματα στην ίδια περιοχή αποκομίζοντας κοσμήματα, χρηματικά ποσά και άλλα αντικείμενα αξίας 24.000 ευρώ.
Η ιστορία ενός εκπαιδευτικού θεσμού που συνδέει ευρηματικά τα παιδιά με την τεχνολογία και την καινοτομία και αποτελεί μια οργανωμένη πλατφόρμα δημιουργικής σκέψης που εξάγει την ελληνική ρομποτική στον κόσμο.
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς