Συναγερμός σήμανε στις αρχές όταν φωτιά ξέσπασε σε λεωφορείο στη Θεσσαλονίκη, στην περιοχή του Δερβενίου. Η φωτιά εκδηλώθηκε στα ελαστικά του οχήματος, ωστόσο κατασβέστηκε γρήγορα πριν επεκταθεί.
Στο σημείο έσπευσαν δύο οχήματα της Πυροσβεστικής με έξι πυροσβέστες, οι οποίοι κατάφεραν να σβήσουν τη φωτιά χωρίς να προκληθούν σοβαρές ζημιές.
Φωτιά σε εν κινήσει λεωφορείο με επιβάτες στη Θεσσαλονίκη
Οι επιβάτες του λεωφορείου αποβιβάστηκαν άμεσα, χωρίς να υπάρξουν τραυματισμοί ή άλλα προβλήματα.
Φωτιά σε εν κινήσει λεωφορείο με επιβάτες στη Θεσσαλονίκη
Η ανακοίνωση του ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης
«Σε αστικό λεωφορείο, με αρ.παρ. 152 , που εκτελούσε δρομολόγιο της γραμμής 83 "ΛΑΓΚΑΔΑΣ - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ', στις 14.30 της Παρασκευής 14 Μαρτίου 2025, σημειώθηκε πολύ μικρής έκτασης ανάφλεξη του οπίσθιου αριστερού ελαστικού, στην κατηφόρα του Δερβενίου, μετά από έντονο φρενάρισμα.
Κλείσιμο
Από το συμβάν δεν προέκυψαν τραυματισμοί ενώ οι επιβάτες αποβιβάστηκαν άμεσα από το όχημα.
Η φωτιά αντιμετωπίστηκε άμεσα και το λεωφορείο θα δρομολογηθεί κανονικά από την επόμενη εβδομάδα».
Αν μπορούσαμε να ανοίξουμε ένα παράθυρο και να κοιτάξουμε τον κόσμο εκεί γύρω στο 2050, το πιθανότερο είναι ότι δεν θα βλέπαμε έναν πλανήτη αγνώριστο, αλλά έναν κόσμο που θα έχει αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο λειτουργεί.
Πώς μπορεί μια επίσκεψη σε ένα μουσείο, ένα πείραμα ή μια πρώτη γνωριμία με την φύση να αλλάξει τον τρόπο που ένα παιδί βλέπει τον κόσμο; Περισσότερα από εννέα χρόνια, το πρόγραμμα «Οι Μικροί Ήρωες Μαθαίνουν» της Stoiximan δίνει σε παιδιά από όλη την Ελλάδα την ευκαιρία να διευρύνουν βιωματικά τους ορίζοντες τους.
Δουλειά, οικογένεια, υποχρεώσεις, μάς κάνουν συχνά να μεταθέτουμε τη φροντίδα του εαυτού μας. Η νέα καμπάνια της Εθνικής Ασφαλιστικής μάς θυμίζει γιατί αξίζει να εστιάσουμε ξανά σε εμάς και την υγεία μας