Κακουργηματική δίωξη άσκησε ο εισαγγελέας στους δύο συλληφθέντες που δεν συμμορφώνονταν στις υποδείξεις του πληρώματος και προκάλεσαν αναστάτωση σε αεροσκάφος πριν την απογείωσή του από το αεροδρόμιο «Μακεδονία», στη Θεσσαλονίκη.
Οι δύο συλληφθέντες διώκονται για διατάραξη της ασφάλειας συγκοινωνιών που είχε κίνδυνο για άνθρωπο και παραπέμφθηκαν να απολογηθούν σε ανακριτή.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 24χρονος επιβάτης κάπνιζε ηλεκτρονικό τσιγάρο και ο 40χρονος αρνούνταν να δέσει τη ζώνη του, παρά τις συστάσεις που τους έκανε το προσωπικό. Έτσι, το πλήρωμα τούς κατέβασε και έπειτα συνελήφθησαν από αστυνομικούς του Τμήματος Αστυνόμευσης της Διεύθυνσης Αστυνόμευσης Κρατικού Αερολιμένα Θεσσαλονίκης.
Μια επίσκεψη στην Πάρνηθα και στο Regency Casino Mont Parnes μπορεί να αποκτήσει άλλη αξία, καθώς μπορεί να οδηγήσει έξι τυχερούς στο τιμόνι ενός ολοκαίνουργιου SUV αυτοκινήτου και συγκεκριμένα του πολυτελούς Chery Tiggo 4.
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς
Το επαγγελματικό τμήμα της LG Electronics Hellas παρουσίασε το B2B όραμά του για το 2030 και την ανακαινισμένη B2B Academy, επιβεβαιώνοντας τη στρατηγική του δέσμευση στην εκπαίδευση, την τεχνολογική καινοτομία και την ανάπτυξη ολοκληρωμένων επαγγελματικών λύσεων.