Ένα σοκαριστικό τροχαίοκατέγραψε ο φωτογραφικός φακός στη Νέα Σμύρνη, όπου ένα όχημα αναποδογύρισε στην μέση του δρόμου.
Το τροχαίο συνέβη κοντά στο Άλσος της Νέας Σμύρνης στην οδό Εφέσου και σύμφωνα με το ΟΡΕΝ το αυτοκίνητο χτύπησε με δύναμη σε παρκαρισμένα οχήματα και στην συνέχεια «τούμπαρε». Η πρώτη εκτίμηση είναι πως ο οδηγός έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του και αφού χτύπησε σε δυο παρκαρισμένα, ανατράπηκε στη μέση του δρόμου.
Ολοκληρώθηκε ο #απεγκλωβισμός ενός ατόμου από ΕΙΧ όχημα έπειτα από ανατροπή του, επί της οδού Εφέσου, στη Νέα Σμύρνη Αττικής. Επιχείρησαν 6 #πυροσβέστες με 2 οχήματα.
Ο Γενικός διευθυντής της DigiCar, Δημήτρης Δαλιάνης, μας εξηγεί πώς η εταιρεία επιταχύνει τη μετάβαση επιχειρήσεων και ιδιωτών στην ηλεκτροκίνηση, με ευέλικτες και ολοκληρωμένες υπηρεσίες leasing ηλεκτρικών οχημάτων
Αυτά τα Χριστούγεννα τα Max Stores σε καλούν να ανακαλύψεις όμορφα δώρα, μοναδικά στολίδια, προσεγμένα διακοσμητικά, άπειρες ιδέες και εκατοντάδες παιχνίδια για όλα τα αγαπημένα σου πρόσωπα.
Μέσα από κάθε δράση της, η ΔΩΔΩΝΗ ενισχύει τις τοπικές κοινωνίες και υιοθετεί πρακτικές που σέβονται τον άνθρωπο και το περιβάλλον - Τι δείχνουν τα στοιχεία της Έκθεσης Βιώσιμης Ανάπτυξης 2024 για τις επιδόσεις της.