Μια αναφορά που υποβλήθηκε από άγνωστο πρόσωπο στις δικαστικές αρχές του Ηρακλείουγια διακίνηση πορνογραφικού υλικού με ανήλικους, φέρεται να κινητοποίησε τους αστυνομικούς της Ασφάλειας που έκαναν έρευνα στο σπίτι ενός 32χρονου.
Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικοί κατέσχεσαν ηλεκτρονικές συσκευές που βρήκαν στο σπίτι, μεταξύ αυτών και το κινητό τηλέφωνο του 32χρονου στο οποίο μεταξύ άλλων βρέθηκαν καταχωρημένες και δυο φωτογραφίες που απεικονίζονταν ανήλικα αγόρια, περίπου 17 χρόνων, με τα εσώρουχα τους. Ο ύποπτος ισχυρίστηκε ότι δεν γνωρίζει από πότε κατέχει τις φωτογραφίες, ούτε πώς τις απέκτησε, ενώ πρόσθεσε ότι τα αγόρια του είναι άγνωστα.
Ωστόσο, συνελήφθη με την κατηγορία της κατοχής και διακίνησης πορνογραφικού υλικού με ανηλίκους και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου, που διέταξε περαιτέρω διερεύνηση της υπόθεσης. Ο 32χρονος πήρε προθεσμία για να απολογηθεί το Σάββατο στον ανακριτή, ενώ το επίμαχο κινητό με τις φωτογραφίες και άλλα ηλεκτρονικά είδη που κατασχέθηκαν, εστάλησαν για διερεύνηση στην Διεύθυνση Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.
Με προνομιακές εκπτώσεις και αποκλειστικά οφέλη σε προηγμένα ψηφιακά εργαλεία και λύσεις συνδεσιμότητας, το MagentaONE Business της COSMOTE TELEKOM προσφέρει ουσιαστική αξία στις επιχειρήσεις.
Η ΑΒ Βασιλόπουλος συνεχίζει να προσφέρει «όλα και κάτι παραπάνω» στην online αγοραστική εμπειρία, προσθέτοντας έναν ακόμη λόγο για εύκολες, γρήγορες και συμφέρουσες αγορές μέσα από το AB Eshop. Εδώ θα βρείτε όλες τις λεπτομέρειες.
Το Ploom* διοργάνωσε μια βραδιά γεμάτη διαδραστικές δράσεις, εντυπωσιακά visuals και δυνατές μουσικές στιγμές, που μετέτρεψε το κέντρο της Αθήνας σε έναν πολυαισθητηριακό προορισμό.