Το Despacito έγινε το πιο πολυπαιγμένο τραγούδι όλων των εποχών

Το Despacito έγινε το πιο πολυπαιγμένο τραγούδι όλων των εποχών

Η παραγωγή Universal Music Latin Entertainment ανακοίνωσε πως το Despacito του Λουίς Φόνσι είναι το τραγούδι που έχει παιχθεί περισσότερο από κάθε άλλο σε όλες τις υπηρεσίες streaming, εκτοπίζοντας τον Justin Bieber που κατείχε τον τίτλο από το 2010 με το τραγούδι «Baby»

Το Despacito έγινε το πιο πολυπαιγμένο τραγούδι όλων των εποχών
Μπορεί όσοι ακούν αυτό το τραγούδι να έχουν χωριστεί σε δύο κατηγορίες, δηλαδή σε αυτούς που κάθε που το «πετυχαίνουν» στο ραδιόφωνο το χορεύουν και σε αυτούς που αλλάζουν με την μία σταθμό, αλλά τα νούμερα μιλούν από μόνα τους... και το Despacito είναι το πιο πολυπαιγμένο τραγούδι όλων των εποχών.

Συγκεκριμένα, η παραγωγή Universal Music Latin Entertainment ανακοίνωσε πως το Despacito του Λουίς Φόνσι είναι το τραγούδι που έχει παιχθεί περισσότερο από κάθε άλλο (4,6 δισεκατομμύρια φορές) σε όλες τις υπηρεσίες streaming, κερδίζοντας έτσι την πρώτη θέση και εκτοπίζοντας τον Justin Bieber που κατείχε τον τίτλο από το 2010 με το τραγούδι «Baby».

Το τραγούδι κυκλοφόρησε για πρώτη φορά τον Ιανουάριο και από τότε βρίσκεται στην κορυφή της λίστας του Billboard με τα 100 πιο hit τραγούδια. Από την πλευρά του ο Λούις Φόνσι ανέφερε πως είναι πραγματικά πολύ τρελή η πορεία του τραγουδιού και πως η τεχνολογία έπαιξε σημαντικό ρόλο στο να ακουστεί παντού.

Κλείσιμο
« Έκανα ό, τι μπορούσα για να κάνω τον κόσμο να χορέψει. Άλλωστε ο κόσμος μπορεί να έρθει κοντά σε μια εποχή που χτίζονται τείχη», δήλωσε σε συνέντευξή του στο CNN ο Πορτορικανός.

Στην αρχή, το Despacitο προοριζόταν να γίνει μπαλάντα, ωστόσο μετά από την συνεργασία του με τον καλλιτέχνη Daddy Yankee, το τραγούδι πήρε την μορφή που ακούμε όλοι σήμερα.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης