Χαμός με το nip-slip της Beyonce στα Grammy

Χαμός με το nip-slip της Beyonce στα Grammy

Ισως η καλύτερη εμφάνιση που έχει γίνει ποτέ σε Grammy - Το «Get lucky» σάρωσε τα βραβεία, δείτε πώς το παρουσίασαν στη βραδιά - Δείτε τι φόρεσαν όλες οι σταρ και ποια έκλεψε την παράσταση - Βίντεο: Η σπάνια κοινή εμφάνιση Πολ Μακ Κάρτνεϊ και Ρίνγκο Σταρ

Χαμός με το nip-slip της Beyonce στα Grammy
Οι περισσότεροι σχολίασαν ότι ήταν η καλύτερη εμφάνιση στα Γκράμι που έχουν δει ποτέ. Ο λόγος για τη Beyonce που μαζί με τον σύζυγό της Jay Z έβαλαν φωτιά στη σκηνή με το κομμάτι τους «Drunk in Love». Η Beyonce ήταν απλά συγκλονιστική και πιο σέξι από ποτέ. Φορούσε ένα μαύρο κορμάκι που επιδείκνυε με τον καλύτερο τρόπο το σώμα που έχει «χτίσει» τους τελευταίους μήνες και είχε wet look στα μαλλιά της. Ωστόσο η απόλυτη στιγμή της εμφάνισής της ήταν όταν κάτω από τη διαφάνεια που φορούσε φάνηκε το στήθος της... με μαύρα καλύμματα. Από εκείνο το δευτερόλεπτο, το Twitter πήρε φωτιά και το βίντεο της εμφάνισης έκανε σε δευτερόλεπτα το γύρο του κόσμου.



Κλείσιμο



Δείτε το βίντεο: Το βραβείο Γκράμι για το καλύτερο άλμπουμ της χρονιάς κέρδισε το συγκρότημα από τη Γαλλία Daft Punk με το άλμπουμ του Random Access Memories. Το συγκρότημα ήταν ο μεγάλος νικητής της βραδιάς αφού έφυγε από την τελετή με πέντε βραβεία (καλύτερου τραγουδιού για το "Get Lucky", καλύτερης εμφάνισης ποπ συγκροτήματος, καλύτερου άλμπουμ dance/electronica μουσικής και καλύτερης επεξεργασίας ήχου.



Το βραβείο Γκράμι για το καλύτερο άλμπουμ της χρονιάς κέρδισε το συγκρότημα από τη Γαλλία Daft Punk με το άλμπουμ του Random Access Memories. Το συγκρότημα ήταν ο μεγάλος νικητής της βραδιάς αφού έφυγε από την τελετή με πέντε βραβεία (καλύτερου τραγουδιού για το "Get Lucky", καλύτερης εμφάνισης ποπ συγκροτήματος, καλύτερου άλμπουμ dance/electronica μουσικής και καλύτερης επεξεργασίας ήχου.

Στην τελετή εμφανίστηκαν και οι δύο εναπομείναντες Beatles -οι Πολ Μακάρτνεϊ και Ρίνγκο Σταρ- σε μία σπάνια κοινή τους εμφάνιση.


Δείτε αναλυτικά όλα τα βραβεία εδώ

Δείτε αναλυτικά όλες τις εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί εδώ













Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης