Στα χέρια τζιχαντιστών βρίσκονται τις τελευταίες ώρες 43 ειρηνευτές του ΟΗΕ στα Υψίπεδα του Γκολάν.
Τα μέλη του ειρηνευτικού σώματος του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών φύλασσαν τη μεθοριακή διάβαση στα σύνορα της Συρία με το Ισραήλ, την οποία, ωστόσο, κατέλαβαν χθες Σύροι αντάρτες οι οποίοι προέρχονται από παρακλάδια της Αλ Κάιντα, όπως το Μέτωπο Αλ Νούσρα, βραχίονας αλλά και άλλες ισλαμιστικές οργανώσεις.
Την είδηση επιβεβαίωσε ο ΟΗΕ ο οποίος σε ανακοίνωσή του αναφέρει ότι η σύλληψη έγινε στην περιοχή Αλ Κουνεϊτίρα, 81 ακόμη κυανόκρανοι έχουν παγιδευτεί από τους αντάρτες στην περιοχή και πως καταβάλει προσπάθειες για την απελευθέρωση των μελών του.
Καθηλωτικές εμπειρίες σε έναν εμβληματικό προορισμό που φέρνουν τους ανθρώπους πιο κοντά και επαναπροσδιορίζουν τον τρόπο με τον οποίο βιώνουν την ψυχαγωγία και την απόλαυση, έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τα μέλη της κοινότητας του Ploom*.