Ο Ρέντζι παρουσιάζει στον Ναπολιτάνο τους υπουργούς του
Το αργότερο το Σαββατοκύριακο η νέα κυβέρνηση
Ο εντολοδόχος πρωθυπουργός της Ιταλίας Ματέο Ρέντζι θα συναντηθεί σήμερα με τον πρόεδρο Τζόρτζιο Ναπολιτάνο, στον οποίο θα παρουσιάσει τον κατάλογο με τα ονόματα των υπουργών της κυβέρνησής του, δήλωσε πηγή του κεντροαριστερού Δημοκρατικού Κόμματος, του κόμματος του Ρέντσι.
Αυτό σημαίνει ότι η κυβέρνηση του Ρέντζι μπορεί να ορκιστεί το αργότερο το Σαββατοκύριακο.
Ο Ρέντζι έχει δηλώσει ότι θέλει να ζητήσει την ψήφο εμπιστοσύνης του Κοινοβουλίου τη Δευτέρα.
Σε τριάντα χρόνια οι μηχανές θα σκέφτονται για μας, θα μας φέρνουν κοντά στους δικούς μας και θα μιλάνε όπως εμείς. Το μόνο που θα μένει «μοναδικό», γι’ αυτό θα είναι και ακριβό, θα είναι να ξέρεις πως απέναντί σου κάθεται, στ' αλήθεια, ένας άνθρωπος.
Η ιστορία ενός εκπαιδευτικού θεσμού που συνδέει ευρηματικά τα παιδιά με την τεχνολογία και την καινοτομία και αποτελεί μια οργανωμένη πλατφόρμα δημιουργικής σκέψης που εξάγει την ελληνική ρομποτική στον κόσμο.