Στην τελική ευθεία το «4ο Travel Trade Athens 2016»

Στην τελική ευθεία το «4ο Travel Trade Athens 2016»

Πρόκειται για την κορυφαία επαγγελματική διοργάνωση - θεσμό του Δήμου Αθηναίων για την προβολή της Αθήνας στη διεθνή τουριστική και συνεδριακή αγορά

Στην τελική ευθεία το «4ο Travel Trade Athens 2016»
Με τη  συμμετοχή περισσότερων από 100 φιλοξενούμενων διεθνών buyers (hosted buyers), διοργανώνεται για τέταρτη συνεχή χρονιά στην Αθήνα, ο κορυφαίος θεσμός «Travel Trade Athens 2016»
.

Κλείσιμο
Το «4ο Travel Trade Athens 2016» διοργανώνεται στις 2 και 3 Οκτωβρίου, στο ξενοδοχείο «Μεγάλη Βρεταννία» από την Εταιρεία Ανάπτυξης και Τουριστικής Προβολής του δήμου Αθηναίων (ΕΑΤΑ), μέσω του Athens Convention and Visitors Bureau (ACVB) και σε συνεργασία με τον Σύνδεσμο Tour Operators Ευρώπης (European Tour Operators Association-ETOA).

Πρωταρχικός σκοπός της σειράς των διοργανώσεων «Travel Trade Athens»  παραμένει η ανάπτυξη συνεργασιών των τουριστικών επιχειρήσεων και επαγγελματιών του ελληνικού τουρισμού με τη διεθνή τουριστική αγορά, καθώς και να παρουσιαστεί στους συμμετέχοντες ξένους επαγγελματίες το τουριστικό προϊόν της Αθήνας.

Στο πλαίσιο αυτό, αξίζει να σημειωθεί ότι πλέον έχουν απομείνει λίγες θέσεις για επιπλέον εγγραφές για τη συμμετοχή επαγγελματιών τουρισμού στο workshop.

Το «4ο Travel Trade Athens», διοργανώνεται υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού με την υποστήριξη του Παγκόσμιου Οργανισμού Τουρισμού (UNWTO), του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος, του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων, της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων, του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών & Ταξιδιωτικών Γραφείων, της Ομοσπονδίας Ελληνικών Συνδέσμων Γραφείων Ταξιδιών και Τουρισμού, της Γενικής Πανελλαδικής Ομοσπονδίας Επιχειρήσεων Τουρισμού και της Ένωσης Ξενοδόχων Αθηνών, Αττικής και Αργοσαρωνικού.



Όσον αφορά τους χορηγούς, οι «Diamond» Χορηγοί της φετινής διοργάνωσης είναι η Aegean Airlines και η Visa, οι «Platinum» Χορηγοί είναι o Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών ο ΕΟΤ και η Περιφέρεια Αττικής και «Gold» Χορηγός είναι η KLM-Air France.

Χορηγοί και υποστηρικτές των FAM trips, μέχρι σήμερα, είναι το Σωματείο Διπλωματούχων Ξεναγών, οι εταιρείες Big Olive, City Walks, Key Tours, Beyond Athens, Αthens Walking Tour, Meliartos, τα εστιατόρια Χύτρα και Fuga, η Λίμνη Βουλιαγμένης, καθώς και το Εθνικό Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης, η Στέγη Τεχνών & Γραμμάτων  Ίδρυμα Ωνάση και το Κέντρο Πολιτισμού  Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.

Χορηγοί επικοινωνίας είναι οι GTP - Greek Travel Pages, Hellenic Traveling Internet, Hotel & Restaurant, Χρήμα & Τουρισμός, MICE & More, Tourism Today, Tourism Press, Τουριστική Αγορά, Tornos News, Τravel Daily News, Travelling News.

Το εκτελεστικό μέρος της διοργάνωσης έχει αναλάβει η εταιρεία Choose.

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές για το Travel Trade Athens 2016 μπορείτε να επισκεφθείτε το www.traveltradeathens.gr.


Για περισσότερες πληροφορίες:
Εμμανουέλλα Σταμίρη 
Εταιρεία Ανάπτυξης & Τουριστικής Προβολής του δήμου Αθηναίων 
estamiri@developathens.gr
210 3253123
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης