Warply: Πρώτη θέση στο SAP Startup Focus Program

Warply: Πρώτη θέση στο SAP Startup Focus Program

Η Warply, η ελληνική εταιρία υψηλής τεχνολογίας με εξειδίκευση στο Mobile Marketing, πρόσφατα συμμετείχε στο Athens Startup Forum της SAP και διακρίθηκε, ανάμεσα σε 20 επιλεγμένες startup εταιρίες που πήραν μέρος, για την καλύτερη πρόταση.

Warply: Πρώτη θέση στο SAP Startup Focus Program
Το Athens Startup Forum πραγματοποιήθηκε από την SAP Ελλάδος, στις 20 και 21 Νοεμβρίου 2013, στο πλαίσιο της ενημέρωσης των ελληνικών startup εταιριών για το παγκόσμιο πρόγραμμα SAP Startup Focus Program. Το πρόγραμμα αυτό διεξάγεται σε πάνω από 50 χώρες και έχει ως στόχο την ενίσχυση καινοτόμων επιχειρηματικών ιδεών, που συναντούν εμπόδια στην υλοποίησή τους από Big Data, Real-Time Analytics ή Predictive Analytics.

H Warply
Κλείσιμο
, μετά τη συμμετοχή της στο Athens Startup Forum, βρίσκεται ήδη σε στάδιο ένταξης στο SAP Startup Focus Program, κατά το οποίο παρέχεται δωρεάν για ένα χρόνο η καινοτόμα in-memory πλατφόρμα SAP HANA.

Ήδη, πάνω από 650 startup εταιρίες παγκοσμίως, αξιοποιούν τις παροχές του SAP Startup Focus Program, σε συνδυασμό με το SAP Ventures II Fund που διαχειρίζεται 1,1 δισ. δολ. για επενδύσεις.

Σε σχετική ανακοίνωση η Αλεξάνδρα Κοκκίνη, COO της SAP Hellas and Cyprus, τόνισε για τη Warply
ότι κατάφερε να κεντρίσει με τη δυναμική της το Athens Startup Forum, καθώς "έχει καταφέρει σε σύντομο χρονικό διάστημα να αναπτύξει καινοτόμα τεχνολογία και να αποκτήσει σημαντικό πελατολόγιο".

"Ως SAP, βλέπουμε προοπτική στις εφαρμογές τους και θα θέλαμε να ενισχύσουμε την τεχνολογική τους υποδομή με τις δικές μας καινοτόμες τεχνολογικές λύσεις και συγκεκριμένα με την in-memory πλατφόρμα SAP HANA", συνέχισε η Α. Κοκκίνη.

Από την πλευρά του, ο διευθύνων σύμβουλος της ελληνικής startup, Γιάννης Δοξαράς, ανέφερε ότι η συνεργασία με την SAP έχει δυνατότητες επέκτασης, καθώς "υπάρχει ενδιαφέρον και για περαιτέρω συνεργασία για την αξιοποίηση και ανάπτυξη του ευρωπαϊκού δικτύου Mobile Marketing και Διαφήμισης της Warply που εκτείνεται ήδη σε όλη τη Νότια Ευρώπη".
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης