Λάρισα-Βέροια 2-1: Σούζα τ' αλογάκι ακόμη και με 10 παίκτες!

Λάρισα-Βέροια 2-1: Σούζα τ' αλογάκι ακόμη και με 10 παίκτες!

Τεράστια νίκη με ανατροπή αλλά και με παίκτη λιγότερο για την ΑΕΛ σε ένα ματς που ξεκίνησε με 17 λεπτά καθυστέρηση λόγω περιορισμένης ορατότητας από τα καπνογόνα! – Στο 8ο λεπτό των καθυστερήσεων του Α’ ημιχρόνου ο Κάλβο έκανε το 0-1 – Στο 54’ ο Γκαγιέχο, ο οποίος έκανε ντεμπούτο, ισοφάρισε αλλά στο 59’ ο Ντοντό αποβλήθηκε με 2η κίτρινη κάρτα για θέατρο – Στο 80’ όμως ο Ναζλίδης κέρδισε το πέναλτι και το εκτέλεσε εύστοχα χαρίζοντας τη νίκη στην ομάδα του

Λάρισα-Βέροια 2-1: Σούζα τ' αλογάκι ακόμη και με 10 παίκτες!
Τι άλλο να ζητήσει για το 2017; Τέτοιο ποδαρικό δεν το φανταζόταν ούτε ο Αλέξης Κούγιας. Οχι ότι ήταν έκπληξη να κερδίσει η ΑΕΛ. Ομως τα πράγματα δεν ξεκίνησαν καλά για την ομάδα του Σάκη Τσιώλη. Εκτός του ότι υπήρχε η διακοπή 17 λεπτών στο πρώτο ημίχρονο ήρθε και το γκολ του Κάλβο για να αυξήσει τον βαθμό δυσκολίας στο αλογάκι.

Ομως γι' αυτό υπάρχει και η μεταγραφική περίοδος του Ιανουαρίου. Και η ΑΕΛ κινήθηκε γρήγορα με αποτέλεσμα ο Τσιώλης να έχει την δυνατότητα να προσθέσει ποιότητα στο δεύτερο ημίχρονο. Και ο Γκαγιέχο ήταν αυτός που έκανε την διαφορά προερχόμενος από την Ισπανία και από τον πάγκο. Γκολ, δοκάρι και γενικά έδωσε ώθηση στην Λάρισα που παρά το γεγονός ότι έμεινε και με παίκτη λιγότερο (αποβολή Ντοντό) εν τέλει πήρε και τη νίκη που την αποσπά πέντε βαθμούς από την επικίνδυνη ζώνη.

Κλείσιμο
MVP: Γκαγιέχο. Στο ντεμπούτο του σκόραρε (έκανε το 1-1), είχε δοκάρι και έδωσε άλλον αέρα στην ΑΕΛ στο δεύτερο ημίχρονο.

ΑΔΥΝΑΜΟΣ ΚΡΙΚΟΣ: Χαροντάκης. Κάνει ανόητο πέναλτι στον Ναζλίδη. Παρά το γεγονός ότι παίρνει μπάλα στην αρχή, συνεχίζει με το πόδι του και ανατρέπει τελικά τον επιθετικό της ΑΕΛ. Ηταν και η φάση που έκρινε το ματς.

ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΟΥ: Ναζλίδης. Είναι σταθερή αξία για την φετινή ΑΕΛ. Βάζει γκολ και χαρίζει τρίποντα. Το έκανε και με την Βέροια. Κέρδισε το πέναλτι, ήταν ψύχραιμος στην εκτέλεση και έδωσε σημαντική νίκη στην ομάδα του.

Η ΓΚΑΦΑ: Ο Ντοντό προσπάθησε να κερδίσει πέναλτι αλλά εν τέλει... κέρδισε την αποβολή του. Δεν υπάρχει καμία επαφή και σωστά είδε την δεύτερη κίτρινη κάρτα από τον ρέφερι.

ΤΟ ΣΤΡΑΓΑΛΙ: Αριστος ο Ανανίας Φωτιάδης. Κοντά σε όλες τις φάσεις και σωστές αποφάσεις.

ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΤΟΥ GAZZETTA.GR: Η ΑΕΛ πήρε σπουδαίο τρίποντο με ανατροπή και με παίκτη λιγότερο και έφυγε πέντε βαθμούς από την επικίνδυνη ζώνη. Αν και ακόμα είναι νωρίς (13 αγώνες από τους συνολικά 30) Βέροια και Ηρακλής δεν δείχνουν πως μπορούν να ανατρέψουν την εις βάρος τους κατάσταση.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ
ΛΑΡΙΣΑ (Σάκης Τσιώλης): Ξενοδόχοφ, Ρέντζας, Γκόλιας, Φάρκας, Μονιάκης, Μασαλέσα, Φατιόν, Ντοντό, Ναζλίδης, Ικαουνιεκς, Ντέλετις
ΒΕΡΟΙΑ (Θωμάς Γράφας): Καντιμοίρης, Μαλόν, Καλί, Ασίγκμπα, Χαροντάκης, Λινάρδος, Μπαλάφας, Αρτσε, Σαρπόνγκ, Κάλβο, Καπετάνος


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης