Νέα προσθήκη στο ήδη πολυπρόσωπο απουσιολόγιο του Άγγελου Αναστασιάδη ενόψει της αναμέτρησης με τον Λεβαδειακό
Ούτε τον Αλέξανδρο Τζιόλη θα έχει στη διάθεση του ο Άγγελος Αναστασιάδης για την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ στη Λιβαδειά. Ο 29χρονος μέσος έκανε θεραπεία στο γυμναστήριο και το Σάββατο, όπως και ο Παναγιώτης Γλύκος, που αναμένεται να μείνει εκτός δράσης για τρεις εβδομάδες, λόγω θλάσης που υπέστη στον λοξό κοιλιακό στο ματς με τον ΠΑΣ.
Ο 61χρονος τεχνικός δεν θα έχει στη διάθεση ούτε τον τιμωρημένο Παναγιώτη Τζανδάρη (συμπλήρωσε κάρτες στα Γιάννενα), αλλά και τους τραυματίες, Γιώργο Κατσικά, Ρόμπερτ Μακ, όπως και τον νεαρό Παναγιώτη Δεληγιαννίδη.
Αντιθέτως επιστρέφει στην αποστολή ο Γιώργος Τζαβέλλας, που δεν ήταν στην αποστολή για το ματς με τους Ηπειρώτες. Πάνω στη φυσική κατάσταση δούλεψε ο Σωτήρης Παπαγιαννόπουλος.
Το ταξίδι που θα σου δώσει την ευκαιρία να γνωρίσεις μια χώρα τη στιγμή που αλλάζει, και να ανακαλύψεις έναν προορισμό που μόλις αρχίζει να αποκαλύπτει τους θησαυρούς του.
Πάντοτε στην πρωτοπορία, τα Εκπαιδευτήρια Καίσαρη αναζητούν τρόπους που προάγουν την ουσιαστική μάθηση και τη βαθιά κατανόηση. Και για να το πετύχουν αξιοποιούν τα τελευταία χρόνια την ψηφιακή τεχνολογία και το λάθος ως εργαλείο μάθησης.