Παίκτης του ΠΑΟΚ και επίσημα είναι από την Τετάρτη ο Τόμας Νέτσιντ ο οποίος ήρθε για ένα χρόνος τον Δικέφαλο δανεικός από την ΤΣΣΚΑ. Ο Τσέχος επιθετικός από σήμερα Πέμπτη θα ενσωματωθεί με την ομάδα.
Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε σήμερα τη συμφωνία δανεισμού με ΤΣΣΚΑ Μόσχας του Τόμας Νέτσιντ για τον επόμενο χρόνο. Ο ποδοσφαιριστής υπέγραψε το συμβόλαιό του στην Αυστρία, παρουσία του Πρόεδρου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και από αύριο θα συμμετάσχει στις υποχρεώσεις της ομάδας.
Ο ύψους 1,90 Τόμας Νέτσιντ έχει γεννηθεί στις 13/8/1989 στην Πράγα και έχει αγωνιστεί στην Σπάρτα Πράγας, τη Γιάμπλονετς και την ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Είναι 26 φορές διεθνής με την Εθνική της χώρας του και έχει σκοράρει 7 φορές, ενώ ήταν μόνιμο μέλος των μικρών εθνικών, με συνολικά 47 συμμετοχές και 32 γκολ. Ο Τόμας Νέτσιντ επέλεξε το νούμερο 89.
Τα Ελληνικά Κολλέγια αποτελούν μια σύγχρονη εκπαιδευτική επιλογή για νέους που θέλουν να χτίσουν το επαγγελματικό τους μέλλον, παραμένοντας στον τόπο τους.
Η εταιρεία αναλαμβάνει Ονομαστικός Χορηγός της διοργάνωσης, επενδύοντας στην αναβάθμιση της εμπειρίας γύρω από το Κύπελλο και στη δημιουργία νέων δράσεων και περιεχομένου για τους φιλάθλους