Έκλεψε υπολογιστές από σχολείο στον Βόλο

Έκλεψε υπολογιστές από σχολείο στον Βόλο

Tαυτοποιήθηκε ως δράστης ένας 20χρονος Έλληνας, ο οποίος δεν συνελήφθη λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου 

Συλλήψεις φυγόποινων σε όλη τη χώρα
Μετά από τρεις μήνες εξιχνιάστηκε η διάρρηξη που είχε γίνει στο διάστημα από τις 17 ως τις 20 Φεβρουαρίου στο σχολικό συγκρότημα όπου στεγάζεται το 8ο Γ.Ε.Λ. του Βόλου, από το οποίο είχαν κάνει φτερά υπολογιστές και διάφορες άλλες ηλεκτρονικές συσκευές.

Από την έρευνα των αστυνομικών της Ασφάλειας, ταυτοποιήθηκε ως δράστης ένας 20χρονος Έλληνας, ο οποίος δεν συνελήφθη λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Βόλου. Η τύχη των κλοπιμαίων, όμως, εξακολουθεί να αγνοείται.

Κλείσιμο
*** Δεν ήθελαν να τα… «τσούξουν», ένας 38χρονος και μία 30χρονη που διέρρηξαν μια κάβα ποτών στον Βόλο τα ξημερώματα του Σαββάτου, αλλά να αδειάσουν την ταμειακή μηχανή από την οποία «βούτηξαν» 200 ευρώ. Όμως, λίγο αργότερα συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Ασφάλειας που βρήκαν τα κλεμμένα χρήματα και τα επέστρεψαν στον ιδιοκτήτη. Το ζευγάρι οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Βόλου που άσκησε δίωξη για κλοπή. 

*** Την κεντρική πόρτα ενός εστιατορίου στο Ρίο παραβίασε ένας 19χρονος Αλγερινός και άρχισε να ερευνά το εσωτερικό, όμως ο συναγερμός που ήχησε τον έκανε να εγκαταλείψει τα σχέδιά του. Βγαίνοντας από το κατάστημα, έπεσε πάνω σε αστυνομικούς που περιπολούσαν στην περιοχή, συνελήφθη και προσήχθη στην Ασφάλεια που ερευνά αν έχει διαρρήξει και άλλα μαγαζιά.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης