Λαμία: 30χρονος διακινούσε ποσότητες χασίς

Λαμία: 30χρονος διακινούσε ποσότητες χασίς

Συνελήφθη από τους αστυνομικούς, ενώ κατασχέθηκε και η μοτοσυκλέτα του

Λαμία: 30χρονος διακινούσε ποσότητες χασίς
Μαζί με την ελευθερία του έχασε και τη... μοτοσικλέτα του που κατασχέθηκε, ένας 30χρονος που διακινούσε σημαντικές ποσότητες ακατέργαστης κάνναβης στη Λαμία. Οι άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών τον εντόπισαν να κινείται με αυτήν στην πόλη, τον συνέλαβαν και ερεύνησαν με εκπαιδευμένο σκύλο ανιχνευτή το σπίτι του.

Ο τετράποδος αστυνομικός ξετρύπωσε τρεις συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 764,1 γραμμαρίων, δυο ηλεκτρονικές ζυγαριές με υπολείμματα χασίς, και νάιλον συσκευασίες για τη συσκευασία του «εμπορεύματος», ενώ κατασχέθηκαν και 95 ευρώ που είχε στην κατοχή του ο δράστης, ο οποίος παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας  και του ασκήθηκε δίωξη για διακίνηση ναρκωτικών.
 
Κλείσιμο
*** Πέντε τσιγαριλίκια είχε έτοιμα για χρήση ένας 34χρονος μέσα στο αγροτικό φορτηγάκι που οδηγούσε στο Ρέθυμνο, ενώ στην κατοχή του βρέθηκαν και άλλα 31 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης. Ο 34χρονος είχε ακινητοποιηθεί από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών για έλεγχο και, μετά την ανακάλυψη των ευρημάτων, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρεθύμνου κατηγορούμενος για παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης