«Μνημονιακή» Τσικνοπέμπτη στη Βαρβάκειο: Μετά μουσικής αλλά άνευ... μάσας!
«Η κρίση και η ανέχεια στην αγορά δεν μας επιτρέπει να ψήσουμε και να μοιράσουμε ψημένο κρέας όπως καναμε κάθε χρόνο τέτοια μέρα», λέει στο protothema.gr ο πρόεδρος Κλεάνθης Τσιρωνης
Προβληματισμένοι με την κατακόρυφη πτώση της κίνησης δηλώνουν οι κρεοπώλες της Βαρβακείου την φετινή Τσικνοπέμπτη.
Αναγκάζονται, μάλιστα, σύμφωνα με τον πρόεδρο των κρεοπωλών Κλεάνθη Τσιρωνη, να σπάσουν την «παράδοση» των τελευταίων ετών και ως εκ τούτου δε θα μοιράσουν ψημένο κρέας στους πολίτες που θα επισκεφθούν σήμερα τους πάγκους για να αγοράσουν τα απαραίτητα ώστε να τηρήσουν το έθιμο και στην κεντρική πλατεία του εμπορικού κέντρου επί της οδού Αθηνάς, δεν θα στηθούν ψησταριές.
Οι τιμές είναι καλές, αλλά η κίνηση πεσμένη, λένε οι έμποροι στη Βαρβάκειο
Κλείσιμο
Οι τιμές μπορεί να είναι καλές αλλά δεν κινείται τίποτα, όπως επισημαίνει ο κύριος Τσιρώνης. «Αν κάναμε φέτος κάτι τέτοιο θα χρειαζόμασταν τόνους κρέατος με τόση ανέχεια που υπάρχει. Μουσική θα έχουμε και αν θελήσει κάποιος κάτι να ψήσει για να κερνάει τους πελάτες του ίσως να το κάνει αλλά μέχρι εκεί δεν μας παίρνει για παραπάνω
», διευκρινίζει ο κ. Τσιρώνης στο protothema.gr.
Ο πρόεδρος των κρεοπωλών Βαρβακείου Κλεάνθης Τσιρώνης
Τα περασμένα χρόνια την Τσικνοπέμπτη στη Βαρβάκειο χιλιάδες κόσμου στήνονταν στην ουρά και περίμεναν υπομονετικά ώρες για ένα κομμάτι κρέας...
Ο διεθνώς καταξιωμένος σεφ και περιζήτητος δημιουργός εστιατορίων αποκρυπτογραφεί το πώς μια εμπειρία μένει στη μνήμη, αλλά και το πώς η ελληνική κουζίνα συγκινεί τα πλήθη σε κάθε γωνιά του κόσμου.
Η μακροζωία δεν είναι μια νέα ιατρική ανακάλυψη, ούτε ένα lifestyle trend που το επιλέγουμε. Είναι μια πραγματικότητα που διαμορφώνεται μέσα από τις επιστημονικές εξελίξεις, τη βελτίωση των συστημάτων υγείας και την αυξανόμενη συνειδητοποίηση γύρω από το πώς θέλουμε να ζούμε