Καλλιεργούσε και... υβρίδια κάνναβης στην Πάρο

Καλλιεργούσε και... υβρίδια κάνναβης στην Πάρο

Συνελήφθη ένας 48χρονος ο οποίος καλλιεργούσε συστηματικά  χασισόδεντρα μεταξύ των οποίων και δυο υβρίδια

Καλλιεργούσε και... υβρίδια κάνναβης στην Πάρο
Καταπάτησε ένα οικόπεδο δίπλα στο σπίτι του στο χωριό Μάρπησσα της Πάρου ένας 48χρονος κάτοικος, το περιέφραξε σαν να ήταν... δικό του και καλλιεργούσε συστηματικά στο εσωτερικό του χασισόδεντρα μεταξύ των οποίων, μάλιστα, είχε και δυο υβρίδια!

Η παράνομη δραστηριότητα του 48χρονου έγινε αντιληπτή από τους αστυνομικούς του τοπικού τμήματος που έκαναν αιφνιδιαστική έρευνα στον περιφραγμένο χώρο και βρήκαν τα υβριδικά φυτά κάνναβης μαζί με άλλα 15 δενδρύλλια που είχαν ύψος 1,60 μέτρου. Στον ίδιο χώρο, ήταν κρυμμένη ακατέργαστη κάνναβη βάρους 224,5 γραμμαρίων, σπόροι για την καλλιέργεια του ναρκωτικού και διάφορα γεωργικά εργαλεία.

Σπόρους που έδειχναν ότι ο καλλιεργητής είχε σκοπό να επεκτείνει την χασισοφυτεία του, βρήκαν οι αστυνομικοί και στο σπίτι του μαζί με μια ζυγαριά ακριβείας. Τα φυτά και τα υπόλοιπα ευρήματα κατασχέθηκαν και ο 48χρονος παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σύρου κατηγορούμενος για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών με σκοπό τη διακίνηση.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
δειτε ολες τις ειδησεις

Δείτε Επίσης

Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies

Μάθετε περισσότερα εδώ

Αποδοχή