Έκρηξη στη Λεμεσό με δυο τραυματίες

Έκρηξη στη Λεμεσό με δυο τραυματίες

37χρονος ενοικίαζε σπίτι στην περιοχή Μονιάτη το οποίο, σύμφωνα με τις πληροφορίες, χρησιμοποιούσε ως εργαστήριο

Έκρηξη στη Λεμεσό με δυο τραυματίες
Ισχυρή έκρηξη σημειώθηκε αργά το απόγευμα στο χωριό Μονιάτη στην επαρχία Λεμεσού.

 Σύμφωνα με πληροφορίες, 37χρονος που διατηρούσε χώρο κατασκευής πυροτεχνημάτων, τραυματίστηκε σοβαρά και βρίσκεται διασωληνωμένος στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού.

Συγκεκριμένα, ο 37χρονος ενοικίαζε σπίτι στην περιοχή Μονιάτη το οποίο, σύμφωνα με τις πληροφορίες, χρησιμοποιούσε ως εργαστήριο. Από την ισχυρότατη έκρηξη δεν τραυματίστηκαν άλλοι πολίτες.

Στη σκηνή μετέβησαν μέλη της Αστυνομίας, καθώς και πυροτεχνουργός, ο οποίος θα αναλύσει την ποσότητα και το είδος των υλικών που βρίσκονταν εντός της οικίας. Νεώτερες πληροφορίες αναφέρουν ότι όταν γινόντουσαν οι έρευνες των αστυνομικών σημειώθηκε νέα έκρηξη με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ένας αστυνομικός.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
δειτε ολες τις ειδησεις

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Δείτε Επίσης