Σε κρίσιμη κατάσταση παραμένει ο 17χρονος που έπαθε ηλεκτροπληξία

Σε κρίσιμη κατάσταση παραμένει ο 17χρονος που έπαθε ηλεκτροπληξία

Εξακολουθεί να είναι σε καταστολή 

Σε κρίσιμη κατάσταση παραμένει ο 17χρονος που έπαθε ηλεκτροπληξία
ιΟ νεαρός που κεραυνοβολήθηκε από το ηλεκτρικό ρεύμα στην Κρήτη εξακολουθεί να νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του ΠΑΓΝΗ σε κρίσιμη κατάσταση.

«Δεν έχει διαφύγει τον κίνδυνο, παρότι η κατάσταση της υγείας του παραμένει σταθερή, καθώς ο 17χρονος υπέστη ηλεκτροπληξία, ενώ έκανε τις διακοπές του στην περιοχή Χρυσόστομο, στους Καλούς Λιμένες, νότια του Ηρακλείου». Πάντως, οι πρώτες πληροφορίες ανέφεραν ότι το ατυχές περιστατικό συνέβη όταν ο νεαρός βοηθούσε τον πατέρα του να αποσυνδέσουν τις στερεοφωνικές και ηλεκτρικές εγκαταστάσεις στο μπαρ της πισίνας ενός ξενοδοχείου. Κάτω από άγνωστες συνθήκες το παιδί κεραυνοβολήθηκε ενώ ακούστηκαν οι φωνές του πατέρα του που καλούσε σε βοήθεια, σύμφωνα με το cretalive.gr.

Ο 17χρονος εξακολουθεί να είναι σε καταστολή και διασωληνωμένος στη ΜΕΘ του ΠΑΓΝΗ, ενώ η αρχική σκέψη των συγγενών του να μεταφερθεί ο 17χρονος σε νοσοκομείο της Αθήνας δεν υλοποιήθηκε τελικά, αφού ο νεαρός δεν υπέστη εγκαύματα ώστε να διακομισθεί σε εξειδικευμένο νοσοκομείο της Αθήνας.

Κλείσιμο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης