Έναν καταξιωμένο συνθέτη του «κόσμου», τον Στέφανο Κορκολή, φιλοξενεί ο Πολυχώρος Τέχνης Αλεξάνδρεια, το Σάββατο 14 και την Κυριακή 15 Μαρτίου. Μαζί του, η Σοφία Μανουσάκη.
Ακροβατώντας ανάμεσα στην μαγεία του πιάνου και την ερμηνευτική του δεινότητα, ο Στέφανος Κορκολής παρουσιάζει τραγούδια, μουσικές, που προέκυψαν από τις εσωτερικές ανάγκες του ως δημιουργού, χωρίς δεύτερη σκέψη και χωρίς συγκεκριμένο σκοπό και λόγο. «Κατευθείαν από την ψυχή!» όπως μας πληροφορούν οι συντελεστές της μουσικής παράστασης.
Υπάρχουν ερωτήσεις που πολλοί γονείς κάνουν ψιθυριστά. Και άλλες που δεν κάνουν ποτέ. Όχι γιατί δεν τους απασχολούν. Αλλά γιατί φοβούνται ότι η απάντηση μπορεί να τους γεμίσει ενοχές.
Η πρωτοβουλία του WHEN και της Ολυμπιακής Ζυθοποιίας περνά στην επόμενη φάση της, προσφέροντας τρίμηνη εξατομικευμένη καθοδήγηση σε 20 γυναίκες επιχειρηματίες του κλάδου HORECA.