Οι Σουηδοί ετοιμάζουν επίθεση και στα ηλεκτρικά αυτοκίνητα, επενδύοντας πολλά χρήματα και σε αυτό...
Ως ένα «σκόπιμα φιλόδοξο στόχο» χαρακτηρίζει ο Πρόεδρος της Volvo
την προσπάθεια πώλησης ενός εκατομμυρίου ηλεκτρικών αυτοκινήτων έως το 2025. «Αποτελεί για εμάς μία πρόκληση, όμως θέλουμε να βρεθούμε στην πρώτη γραμμή της ηλεκτροκίνησης», ανέφερε ο Hakan Samuelsson.
Ως ηλεκτρικά λογίζονται τα μηδενικών ρύπων EV αλλά και τα plug-in υβριδικά, αυτά δηλαδή που φορτίζουν τις μπαταρίες τους στην πρίζα και μπορούν να κινηθούν (έστω για μικρές αποστάσεις) αποκλειστικά με ηλεκτρική ενέργεια.
Κλείσιμο
Για να πετύχει το στόχο της η σουηδική μάρκα, θα προσφέρει τουλάχιστον δύο υβριδικές εκδόσεις σε κάθε μοντέλο της γκάμας της, ενώ το 2019 θα λανσάρει το πρώτο της 100% ηλεκτρικό αυτοκίνητο.
Η Volvo θα χρησιμοποιεί πλέον δύο αρχιτεκτονικές, την SPA για τα μεσαία και μεγάλα της μοντέλα (σειρές 90 και 60) και την CMA για τα μικρομεσαία της οικογένειας 40. Πέρα από την προστασία του περιβάλλοντος, στοχεύει και στην προστασία των επιβατών.
Όπως έχουν δηλώσει τα στελέχη της, από το 2020 και μετά δεν θα πρέπει να χάνει τη ζωή του ή να τραυματίζεται σοβαρά κανένας επιβάτης ενός νέου Volvo.
Το διεθνώς αναγνωρισμένο πρόγραμμα IB δίνει νέες επιλογές στους μαθητές - Πώς λειτουργεί και γιατί τα Εκπαιδευτήρια Λαμπίρη με την 10χρονη και πλέον πιστοποιημένη εμπειρία με 100% επιτυχία των μαθητών της, ξεχωρίζουν στην εφαρμογή του.