Υπό επιτήρηση δάσκαλα που έκανε σεξ με 14χρονο μαθητή στο αυτοκίνητο και στην αίθουσα

Υπό επιτήρηση δάσκαλα που έκανε σεξ με 14χρονο μαθητή στο αυτοκίνητο και στην αίθουσα

Είχε ξεκινήσει το «κόρτε» στο ανήλικο αγόρι την άνοιξη του 2015 αρχικά με μηνύματα στο κινητό του τηλέφωνο τα οποία συνόδευε με φωτογραφίες

Υπό επιτήρηση δάσκαλα που έκανε σεξ με 14χρονο μαθητή στο αυτοκίνητο και στην αίθουσα
Ένοχη για τις σεξουαλικές επαφές που είχε με 14χρονο μαθητή της δήλωσε μια 28χρονη δασκάλα στο Τενεσί των ΗΠΑ.

Η Σερένα Μίλαν, η οποία δίδασκε αγγλικά, είχε ξεκινήσει το «κόρτε» στο ανήλικο αγόρι την άνοιξη του 2015 αρχικά με μηνύματα στο κινητό του τηλέφωνο τα οποία συνόδευε με φωτογραφίες καλώντας τον 14χρονο να συναντηθούν εκτός σχολείου.

Τελικά ο 14χρονος πείστηκε και κατέληξε, όπως αποδείχθηκε στο δικαστήριο, να κάνει τουλάχιστον έξι φορές σεξ με τη δασκάλα του στο αυτοκίνητό της αλλά ακόμα και στην σχολική αίθουσα.
Κλείσιμο

Όταν η μητέρα του 14χρονου αντιλήφθηκε τι συμβαίνει κατήγγειλε την 28ρονη υποβάλοντας μήνυση τόσο σε βάρος της Μίλαν αλλά και του υπευθύνου της ζητώντας αποζημίωση ύψους 2 εκατ. δολαρίων καθώς θεώρησε υπεύθυνο το σχολείο ότι δεν έκανε τίποτα για να σταματήσει ή να εμποδίσει τη θυματοποίηση των μαθητών από τους δασκάλους και το προσωπικό.

Μετά την ομολογία της η Μιλάν δεν οδηγήθηκε στη φυλακή αλλά της επιβλήθηκε ποινή με αναστολή ενώ τοποθετήθηκε στη λίστα των σεξουαλικών εγκληματιών για τα επόμενα 20 χρόνια.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης