Ξόδεψαν 26.000 ευρώ για να κοιμούνται με κούκλες του σεξ

Ξόδεψαν 26.000 ευρώ για να κοιμούνται με κούκλες του σεξ

Το ζευγάρι μοιράζεται το υπνοδωμάτιό του με κούκλες σιλικόνης

Ξόδεψαν 26.000 ευρώ για να κοιμούνται με κούκλες του σεξ
Ο Dave Hockey και η Shawna Bigelow έχουν ξοδέψει πάνω από 26.000 ευρώ για να τονώσουν την ερωτική τους ζωή, αγοράζοντας κούκλες του σεξ.


Το ζευγάρι, που διατηρεί ερωτική σχέση τον τελευταίο χρόνο, μοιράζεται το κρεβάτι του με πέντε κούκλες σιλικόνης.


Ο Dave είναι συλλέκτης εδώ και αρκετά χρόνια. Την πρώτη του κούκλα την απέκτησε το 2010, όταν την αγόρασε για τις ανάγκες ενός ντοκιμαντέρ.

Κλείσιμο



Ωστόσο, το χόμπι του είχε αρνητικές επιπτώσεις στην προσωπική του ζωή, αφού κάθε φορά που οι σύντροφοί του ανακάλυπταν το πάθος του, όχι με εκείνες, αλλά με τις πλαστικές κούκλες, εξαφανίζονταν.


Η Shawna είναι η πρώτη γυναίκα, την οποία γνώρισε μέσα από ιστοσελίδα γνωριμιών, που αποδέχτηκε το φετίχ του.

«Υπήρχαν αρκετές υποψήφιες στο διαδίκτυο με τις οποίες θα έβγαινα ραντεβού, όμως απομακρύνονταν όταν μετά από αναζήτηση ανακάλυπταν το ντοκιμαντέρ μου», λέει και εξηγεί πως το πρώτο ραντεβού με την Shawna συνέπεσε με τα γενέθλια του πατέρα του.




«Σταμάτησα και έδωσα στον πατέρα μου μία κάρτα και μετά της έδειξα τις κούκλες. Σκέφτηκα πως αν με αφήσει, θα στενέψουν τα περιθώρια».


Ευτυχώς για τον Dave η Shawna δεν έφυγε... τρέχοντας.


«Αρχικά σοκαρίστηκα. Ήξερα πώς μοιάζουν οι κούκλες γιατί της είχε δει προηγουμένως στην τηλεόραση, ωστόσο, εντυπωσιάστηκα γιατί θυμίζουν Barbie σε μεγαλύτερο μέγεθος» εξηγεί η σύντροφος του Dave.


«Τους έβγαλα τις περούκες και τις φόρεσα εγώ, έβαλα το χέρι μου κάτω από τα πουκάμισά τους και εξερεύνησα τι υπήρχε από κάτω. Ο Dave απλά με κοιτούσε», αποκαλύπτει η Shawna για την πρώτη της εμπειρία με τις κούκλες του σεξ.




Το ζευγάρι, συνηθίζει να συμπεριλαμβάνει στις ερωτικές του περιπτύξεις μία από τις τέσσερις θηλυκές κούκλες του Dave. Η τοποθέτησή τους δε, στο υπνοδωμάτιο του ζευγαριού ήταν ιδέα της Shawna.


Ακόμη, παραδέχτηκε, πως ορισμένες φορές ζηλεύει με την προσοχή που δίνει ο Dave σε αυτές, αλλά το ξεπερνά εύκολα.



«Είναι ένα τρίο χωρίς να πληγωθεί κανείς» εξηγεί και λέει ακόμη: «Πρέπει να συνειδητοποιήσεις πως πρόκειται απλά για μία κούκλα, δεν είναι αληθινή, ποιος έχει άλλωστε το τέλειο κορμί;»


Ο Dave ακόμη προσθέτει: «Το να κάνεις τρίο με μία κούκλα είναι πιο ασφαλές γιατί δεν δένεσαι συναισθηματικά».


Η ερωτική πράξη για το ζευγάρι, μαζί με τις κούκλες από σιλικόνη, είναι πραγματικά απόλαυση και γι' αυτό το λόγο ο Dave έκανε δώρο μία αρσενική κούκλα στην Shawna την οποία ονόμασαν Terry.




To ζευγάρι αποφάσισε να μιλήσει δημόσια για τις κούκλες σε μία προσπάθεια να πάψει ο κόσμος να είναι προκατειλημμένος απέναντι στις κούκλες του σεξ.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης