Κίνα: Νεαρή «ανέβασε» την αυτοκτονία της στο Instagram!

Κίνα: Νεαρή «ανέβασε» την αυτοκτονία της στο Instagram!

Η πιο ανατριχιαστική είναι η φωτογραφία στην οποία φαίνονται τα πόδια της να κρέμονται έξω από το παράθυρο του δωματίου της


Η Ματσούκα ξαναπιάνει το μικρόφωνο!
Κίνα: Νεαρή «ανέβασε» την αυτοκτονία της στο Instagram!
Μια νεαρή γυναίκα από την Κίνα φέρεται να κατέγραψε τις τελευταίες στιγμές της ζωής της, λίγη ώρα πριν η ίδια βάλει τέλος σε αυτή, στο Instagram.

Η κοπέλα, το όνομα της οποίας δεν έχει γίνει γνωστό, παρά μόνο το ψευδώνυμό της στο Διαδίκτυο, jojostai1012, φέρεται να πήδηξε στο κενό από το παράθυρο της πολυκατοικίας στην οποία διέμενε στην Σαγκάη.

Όμως είχε φροντίσει να ενημερώσει τους διαδικτυακούς της φίλους για την πράξη της, με τις φωτογραφίες και τα μηνύματά της, τα οποία, ωστόσο, είχαν αποδέκτη τον πρώην σύντροφό της.

Κλείσιμο
«Θα σε κυνηγάω μέρα και νύχτα αφού πεθάνω», έγραψε σχολιάζοντας την φωτογραφία του πρώην φίλου της που ανάρτησε στο Instagram.

Λίγο νωρίτερα είχε «ανεβάσει» άλλη μια εικόνα στην οποία -όπως φαίνεται- βάζει φωτιά στα πράγματά του, πάνω στο κρεβάτι της!

Η πιο ανατριχιαστική όμως, είναι η φωτογραφία στην οποία φαίνονται πόδια της να κρέμονται έξω από το παράθυρο του δωματίου της, το οποίο βρίσκεται σε μεγάλο ύψος.



Σημειώνεται ότι μέχρι στιγμής δεν έχει διευκρινιστεί αν η κοπέλα αυτοκτόνησε πραγματικά, ωστόσο, κινεζικές ιστοσελίδες δημοσιοποίησαν φωτογραφίες στις οποίες απεικονίζεται το πτώμα μιας κοπέλας, σε μια λίμνη αίματος και περικυκλωμένο από αστυνομικούς, ισχυριζόμενες ότι πρόκειται για την jojostai1012.



Ωστόσο, το πλέον ανησυχητικό στοιχείο της υπόθεσης είναι η αντίδραση των «φίλων» της στο Διαδίκτυο, καθώς οι περισσότεροι φάνηκαν να αδιαφορούν μπροστά το δράμα της κοπέλας...














Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης