Το «Σχέδιο Νίκης» της Ουκρανίας απέναντι στη Ρωσία θα παρουσιάσει μέσα στον Σεπτέμβριο ο Βολοντίμιρ Ζελένσκιστον πρόεδρο των ΗΠΑ, Τζο Μπάιντεν και στους υποψηφίους για την προεδρία της χώρας,την Αντιπρόεδρο Καμάλα Χάρις και τον Ντόναλντ Τραμπ.
«Σεβόμαστε την επιλογή του αμερικανικού λαού και κατανοούμε ότι τόσο η Καμάλα Χάρις όσο και ο Ντόναλντ Τραμπ μπορούν να γίνουν πρόεδροι. Γι' αυτό είπα απολύτως ανοιχτά ότι το «Σχέδιο Νίκης», που ως επί το πλείστον εξαρτάται από την υποστήριξη των Ηνωμένων Πολιτειών, θα το επικοινωνήσω με τον πρόεδρο των ΗΠΑ, αλλά και με την Καμάλα Χάρις και τον Ντόναλντ Τραμπ», δήλωσε ο Ζελένσκι σε συνέντευξή του στο NBC News.
Το σχέδιο αυτό, σύμφωνα με τον ίδιο, θα εφαρμοστεί τόσο κατά τη διάρκεια του πολέμου όσο και εν μέρει μετά τη λήξη του.
«Είναι σαφές ότι θα υπάρξει νέος πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών μετά τον Νοέμβριο, γι' αυτό ήθελα αυτό το σχέδιο να εξεταστεί και από τα δύο κόμματα - τους δύο υποψήφιους προέδρους», δήλωσε ο Ουκρανός πρόεδρος.
«Ίσως στείλουμε αυτό το σχέδιο και ίσως συναντηθούμε με τις ομάδες μας. Δεν είναι ακόμη γνωστό. Αλλά οι ομάδες μας έχουν ήδη αρχίσει να το επεξεργάζονται, έχουν ήδη ξεκινήσει την επικοινωνία», διαβεβαίωσε ο Ζελένσκι.
Όπως αναφέρθηκε, κατά τη διάρκεια εκδήλωσης την προηγούμενη εβδομάδα, ο Ζελένσκι δήλωσε ότι η επιχείρηση στην περιοχή του Κουρσκ είναι ένα από τα στάδια του «Σχεδίου Νίκης».
Η διεθνής διάκριση iF Design Award 2024 για το ελαστικό ECSTA PS71 EV, επιβεβαιώνει τη δέσμευση της εταιρείας για λύσεις υψηλών προδιαγραφών και κορυφαίας συμπεριφοράς στον δρόμο.
Banana breads, σκανδιναβικά σέμλα με σαντιγί, cinnamon rolls, κρουασάν gianduja, brownies με αλμυρή καραμέλα και πολλές ακόμη high-quality επιλογές από τα premium bakeries της πόλης
Με λύσεις που περιλαμβάνουν GPS Plotter, βυθόμετρα, όργανα, αυτόματο πιλότο, ηχοσυστήματα, VHF, κάμερες, ραντάρ και πολλά ακόμα, μπορεί να ανταποκριθεί στις ανάγκες κάθε σκάφους.