Δείτε πώς θα είναι τα αεροπλάνα το 2050

Δείτε πώς θα είναι τα αεροπλάνα το 2050

Με γνώμονα την άνεση των επιβατών κατά τη διάρκεια των πτήσεων, αλλά και την εξοικονόμιση καυσίμων και τον περιορισμό της ατμοσφαιρικής ρύπανσης, η Airbus αφού διεξήγαγε διεθνή έρευνα για τις προτιμήσεις των ταξιδιωτών, παρουσιάζει με υπερηφάνεια τα αεροπλάνα του 2050!

Δείτε πώς θα είναι τα αεροπλάνα το 2050
Τα αεροπλάνα του μέλλοντος θα περιορίζουν την διάρκεια του ταξιδιού  σε, τουλάχιστον, δεκατρία λεπτά λιγότερο χρόνο, θα χρησιμοποιούν καύσιμα φιλικά προς το περιβάλλον και θα εκπέμπουν λιγότερο διοξείδιο του άνθρακα, ενώ ταυτόχρονα θα παρέχουν στους επιβάτες όλες τις ανέσεις για ένα ευχάριστο ταξίδι.

Η εταιρεία Airbus, προκειμένου να σχεδιάσει τα αεροπλάνα που θα διασχίζουν τους αιθέρες το 2050, διεξήγαγε διεθνή έρευνα ανάμεσα στους επιβάτες, προκειμένου να κατασκευάσει αεροπλάνα του μέλλοντος που θα ικανοποιούν κάθε γούστο.

Κλείσιμο

                     Άνετα καθίσματα που κάνουν μασάζ και εκπέμπουν θερμότητα

Τα παράθυρα στα μελλοντικά αεροπλάνα θα προσφέρουν πανοραμική θέα στους ταξιδιώτες, ενώ με ένα νεύμα του χεριού τα τζάμια θα γίνονται διαφανή ή αδιαφανή, ανάλογα με την επιθυμία των επιβατών.


                           Πανοραμική θέα από τα παράθυρα του αεροσκάφους

Τα καθίσματα θα κάνουν μασάζ στους επιβάτες που το επιθυμούν και όλα τα εξαρτήματα μέσα στο αεροσκάφος θα αυτοκαθαρίζονται χάρη σε ειδικά επιχρίσματα που θα φέρουν και θα απωθούν την βρωμιά.

Οι γνωστές σε εμάς, Πρώτη θέση, η Business class και η Οικονομική θέση, θα αντικατασταθούν από «ζώνες» που θα είναι άνετες, ώστε να προσφέρουν στους επιβάτες ένα άνετο και χαλαρό ταξίδι, σαν να βρίσκονται σε διακοπές, όπως είχαν δηλώσει οι περισσότεροι συμμετέχοντες στην έρευνα της Airbus, ότι θα επιθυμούσαν να είναι τα αεροπορικά τους ταξίδια στο μέλλον.


                  Εικονικά παιχνίδια και αθλητικές δρασητριότητες για απαιτητικούς επιβάτες

Άνετοι ιδιωτικοί χώροι και μπαρ θα υπάρχουν μέσα στα αεροσκάφη για να διευκολύνουν τυχόν επαγγελματικές συναντήσεις των επιβατών, ενώ ταυτόχρονα οι ταξιδιώτες θα μπορούν να κάνουν τα εικονικά ψώνια τους από τα video wall που θα προβάλλουν συλλογές ρούχων ή να παίξουν τέννις, γκολφ και μπέιζ μπωλ από τον εικονικό τοίχο των αθλητικών δραστηριοτήτων.

Στα αεροπλάνα του 2050 η τεχνολογία και η εικονική πραγματικότητα φαίνεται ότι θα συνεργαστούν άψογα, προκειμένου ο κάθε ταξιδιώτης να απολαμβάνει το ταξίδι των ονείρων του!




Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης