Συνάντηση Κοντονή, Μελισσανίδη για τις εξελίξεις στην ΕΠΟ

Συνάντηση Κοντονή, Μελισσανίδη για τις εξελίξεις στην ΕΠΟ

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού συναντήθηκε με τον ισχυρό άνδρα της ΑΕΚ με αφορμή τις εξελίξεις στην ΕΠΟ – Ο Μελισσανίδης τοποθετήθηκε θετικά στο «άνοιγμα» της Θύρας 4 στο επερχόμενο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ

Συνάντηση Κοντονή, Μελισσανίδη για τις εξελίξεις στην ΕΠΟ
Στο Υφυπουργείο Αθλητισμού βρέθηκε σήμερα το μεσημέρι ο διοικητικός ηγέτης της ΑΕΚ Δημήτρης Μελισσανίδης, ο οποίος συναντήθηκε με τον Σταύρο Κοντονή, με την συνάντηση των δύο ανδρών να είναι προγραμματισμένη αλλά να μην έχει υπάρξει ενημέρωση για την πραγματοποίηση της.

Βασικό θέμα συζήτησης ήταν οι τελευταίες εξελίξεις στην ΕΠΟ (με την παρέμβαση των FIFA, UEFA), αλλά είδηση προέκυψε και για το επερχόμενο ντέρμπι Δικεφάλων στην Τούμπα.

Συγκεκριμένα η τιμωρία που είχε επιβάλλει ο κ. Κοντονής κι αφορούσε το κλείσιμο της Θύρας 4 (για τα επεισόδια στον περσινό αγώνα Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό) ολοκληρώνεται την 1η Νοεμβρίου, ενώ ο αγώνας της Τούμπας είναι προγραμματισμένος να διεξαχθεί στις 30 Οκτωβρίου.
Κλείσιμο

Ο ΠΑΟΚ είχε καταθέσει αίτημα για να μειωθεί η ποινή κατά μία εβδομάδα με τον κ. Κοντονή να θέτει το θέμα στον κ. Μελισσανίδη κι ο τελευταίος να απαντά θετικά. «Δεν είναι δικό μας θέμα, αλλά από τη δική μας πλευρά δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Από τη δική μας πλευρά είναι εντάξει να ανοίξει η Θύρα 4», φέρεται να ήταν τα λόγια του ισχυρού άνδρα της ΑΕΚ και λίγη ώρα αργότερα ανακοινώθηκε και επίσημα η μείωση της ποινής. 

Από κει και πέρα  οι δύο άνδρες συζήτησαν για την κατάσταση στο ελληνικό ποδόσφαιρο και ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΚ εξέφρασε ανησυχία, δυσαρέσκεια και προβληματισμό για τον τρόπο με τον οποίο άρχισε μία ακόμη σεζόν στην Ελλάδα. 

Φυσικά και έγινε αναφορά και για τις εξελίξεις στην ΕΠΟ και την ανακοίνωση της σύνθεσης της επιτροπής εξομάλυνσης από τη FIFA και την UEFA.
Πηγή:www.sport-fm.gr


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης