Μίτσελ: «Δύσκολο να αναλάβω την Ελλάδα»

Μίτσελ: «Δύσκολο να αναλάβω την Ελλάδα»

Ο Ισπανός επιβεβαίωσε τις επαφές με τον Γιώργο Καραγκούνη για την τεχνική ηγεσία της εθνικής ομάδας, όμως τόνισε πως θεωρεί ότι είναι δύσκολο να προκύψει συνεργασία λόγω Ολυμπιακού

Μίτσελ: «Δύσκολο να αναλάβω την Ελλάδα»
«Ο Καραγκούνης μου πρόσεφερε την ευκαιρία να προπονήσω την ελληνική εθνική ομάδα. Αυτό είναι, αλλά νομίζω ότι είναι δύσκολο να συμβεί» ξεκαθάρισε ο Μίτσελ μιλώντας στο ισπανικό ραδιοφωνικό σταθμό Cope, προσθέτοντας: «Υπάρχουν παίκτες που συμφωνούν με τη συνεργασία, αλλά υπάρχουν και διαφορές και δεν ξέρω πως θα ακουγόταν στον Ολυμπιακό».

Για την εκλογή του ΣΥΡΙΖΑ: «Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει σχέση με το 'Podemos'. Όπως δεν έχει σχέσει αυτό που ζουν εκεί με αυτό που συμβαίνει εδώ τα τελευταία δύο χρόνια. Έχω δει τη σκληρή πραγματικότητα και η πραγματικότητα είναι ότι υπάρχουν άνθρωποι που ζουν πολύ καλά και υπάρχουν άνθρωποι 30 ετών που επαναστατούν. Δεν υπάρχει σχεδόν καθόλου μεσαία τάξη».

Για τον Ολυμπιακό: «Ένιωθα πολύ χαρούμενος. Ο κόσμος δεν έχει καταλάβει την αποχώρησή μου γιατί είναι συνηθισμένοι στις αλλαγές. Ο Ολυμπιακός είχε μπάτζετ περίπου 25 εκατομμύρια ευρώ, αλλά είναι μια καλή ομάδα και αν ξεπεράσει τις δυσκολίες μπορεί να κάνει πολλά».

Κλείσιμο
Πηγή: gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης