Συνάντηση Τσίπρα – Σουλτς στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο

Συνάντηση Τσίπρα – Σουλτς στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο

Η ακριβής θεματολογία της συνάντησης δεν είναι ακόμα γνωστή αλλά αναμένεται να σχετίζεται με την πρωτοβουλία του Γερμανού Προέδρου για μεσολάβηση μεταξύ Αθήνας και Βερολίνου, ώστε να επιτύχουν οι διαπραγματεύσεις

Συνάντηση Τσίπρα – Σουλτς στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο
Με τη λήξη της συνάντησης του Αλέξη Τσίπρα με τον Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζαν Κλοντ Γιούνκερ, ο πρωθυπουργός της Ελλάδας θα έχει την ευκαιρία να συναντήσει και πάλι τον Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Μάρτιν Σουλτς στις 11:30 τοπική ώρα.
 
Η ακριβής θεματολογία της συνάντησης δεν είναι ακόμα γνωστή αλλά αναμένεται να σχετίζεται με την πρωτοβουλία του Γερμανού Προέδρου για μεσολάβηση μεταξύ Αθήνας και Βερολίνου, ώστε να επιτύχουν οι διαπραγματεύσεις. Επίσης εκτιμάται πως θα σχετίζεται και με τα αποτελέσματα του δείπνου που είχε ο Πρόεδρος Σουλτς με τον Φρανσουά Ολάντ και την Άνγκελα Μέρκελ στο Στρασβούργο, όπου θέμα συζήτησης ήταν και η πορεία της Ελλάδας.
 
Κλείσιμο
Με το τέλος της συνάντησης τους αναμένεται να υπάρξουν κοινές δηλώσεις κατά τις 12:30 τοπική ώρα από το κτήριο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης