Βίντεο: Ποιος δήμαρχος είπε για την πόλη του ότι είναι η «Βενετία της Δημοκρτατίας»;

Βίντεο: Ποιος δήμαρχος είπε για την πόλη του ότι είναι η «Βενετία της Δημοκρτατίας»;

Αποκαλεί το Μεσολόγγι «Βενετία της Δημοκρατίας» - «Ο πρωθυπουργός της χώρας μου τηλεφώνησε και μου είπε ένα μήνυμα: Νίκο Καραπάνε ό,τι θες για το Αιτωλικό και το Μεσολόγγι», είπε ο κ. Καραπάνος το βράδυ των εκλογών της 25ης Μαΐου

Βίντεο: Ποιος δήμαρχος είπε για την πόλη του ότι είναι η «Βενετία της Δημοκρτατίας»;
Νέος δήμαρχος Μεσολογγίου εκλέχθηκε ο Νίκος Καραπάνος, υποστηριζόμενος από τη Νέα Δημοκρατία και υποψήφιος βουλευτής με το κόμμα στο παρελθόν, ενώ απίστευτες είναι οι δηλώσεις του.

Ειδικότερα, «ρεσιτάλ» έδωσε ο ίδιος έξω από το εκλογικό του κέντρο, το βράδυ της Κυριακής 25 Μαϊου, όταν έμαθε τα αποτελέσματα των εκλογών, που τον έστεψαν νικητή της βραδιάς.

Δεν ξέρουμε αν... αυτοτρολλάρεται, αλλά μέσα στο ίδιο του το σπίτι λέει ότι έζησε τον πόλεμο ο κ. Καραπάνος, αφού κάποιοι δεν ήθελαν να τον δουν στη θέση του δημάρχου στη «Βενετία της Δημοκρατίας», όπως ο ίδιος αποκαλεί το Μεσολόγγι.

Ο κ. Καραπάνος, δεν δίστασε, απευθυνόμενος στους συμπολίτες του, να πει πως, ακόμη και πριν αναλάβει τα καθήκοντά του, θα διδάξει «ηθική, αλήθεια και δικαιοσύνη».

Μάλιστα, δεν μπορούμε να γνωρίζουμε αν είναι αλήθεια, αλλά ο κ. Καραπάνος δήλωσε πως λίγο μετά την ανακοίνωση της εκλογής του, το βράδυ της 25ης Μαϊου, του τηλεφώνησε «ο πρωθυπουργός της χώρας και μου είπε ένα μήνυμα: Νίκο Καραπάνε ό,τι θες για το Αιτωλικό και το Μεσολόγγι».
Κλείσιμο

Να σημειωθεί πως καθόλη τη διάρκεια του παραλήματος στο οποίο έχει πέσει, ο κόσμος ζητωκραυγάζει, ενώ ακούγονται φωνές από ηλικιωμένες γυναίκες που του φωνάζουν: «Ο καλύτερος είσαι!».

Δείτε το βίντεο με τις απίστευτες δηλώσεις του κ. Καραπάνου:

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης