Μαρία Σπυράκη: Η εκλογή μου συμβολίζει τον αγώνα του Αντώνη Σαμαρά

Μαρία Σπυράκη: Η εκλογή μου συμβολίζει τον αγώνα του Αντώνη Σαμαρά

Οι ευχαριστίες της πρώην δημοσιογράφου για την εκλογή της στην Ευρωβουλή

Μαρία Σπυράκη: Η εκλογή μου συμβολίζει τον αγώνα του Αντώνη Σαμαρά
Με επιτυχία πέρασε η Μαρία Σπυράκη από τη δημοσιογραφία στην πολιτική, καθώς τα αποτελέσματα από την καταμέτρηση των σταυρών των ευρωεκλογών, της δίνουν μια θέση στην Ευρωβουλή.

Με δήλωσή της, η ευρωβουλευτής της ΝΔ ευχαρίστησε τους ψηφοφόρους που την εμπιστεύτηκαν. Είπε χαρακτηριστικά: «Ευχαριστώ από τα βάθη της ψυχής μου όλους τους πολίτες για τη μεγάλη τιμή που μου έκαναν να με εκλέξουν ευρωβουλευτή της ΝΔ, της μεγάλης κεντροδεξιάς παράταξης».

«Η εκλογή μου συμβολίζει τον αγώνα, το πείσμα και την επιτυχία του Αντώνη Σαμαρά, που εργάζεται νύχτα και μέρα για την έξοδο της Ελλάδας από την κρίση. Στη διαδρομή μου είδα στο πρόσωπό του, τον πρωθυπουργό που γνωρίζει, τον πρωθυπουργό που διαπραγματεύεται, τον πρωθυπουργό που υλοποιεί βήμα-βήμα τις δεσμεύσεις του, τον πρωθυπουργό που βγάζει την Ελλάδα από το μνημόνιο. Τον ευχαριστώ για την τιμή που μου έκανε να με συμπεριλάβει στο ευρωψηφοδέλτιο της ΝΔ και ελπίζω να εκπροσωπήσω την πατρίδα μας με δυναμισμό, για να μπορέσει η Ελλάδα να ξαναγίνει μια κανονική χώρα».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης