Νέα επίθεση από την Μπρίτνεϊ Σπίαρς στην αδερφή της: «Είσαι ένα αποβράσμα που προσπαθεί να βγάλει λεφτά από εμένα»

Νέα επίθεση από την Μπρίτνεϊ Σπίαρς στην αδερφή της: «Είσαι ένα αποβράσμα που προσπαθεί να βγάλει λεφτά από εμένα»

Η οργισμένη ανάρτηση της ποπ σταρ στο Instagram

britney-sister-arthro
Ακόμα μία επίθεση στην αδερφή της, Τζέιμι Λιν έκανε η Μπρίτνεϊ Σπίαρς, με αφορμή την πρόσφατη ανάρτησή της, όπου χαρακτηρίζει το βιβλίο της «εθνικό best-seller».

Η αδερφή της ποπ σταρ πρόσφατα εξέδωσε την αυτοβιογραφία της με τίτλο «Things I Should Have Said», η οποία γνώρισε τεράστια επιτυχία, αφού αναφέρεται στην Μπρίτνεϊ Σπίαρς και την υπόθεση της κηδεμονίας της, η οποία είναι πλέον, παγκοσμίως γνωστή.

Ενοχλημένη από την στάση της Τζέιμι Λιν και τις «ψευδείς κατ' αυτήν» δηλώσεις της για την ζωή της, η Μπρίτνεϊ της επιτέθηκε ξανά δημόσια μέσω των social media κατηγορώντας την ότι προσπαθεί να επωφεληθεί με κάθε τρόπο από την επώδυνη ιστορία της.

Μάλιστα, δεν δίστασε να μιλήσει με σκληρούς χαρακτηρισμούς για την μικρότερη αδερφή της, αποκαλώντας την «απόβρασμα».

Συγκεκριμένα, η Μπρίτνεϊ Σπίαρς ανάρτησε ένα απόσπασμα από την συνέντευξη της αδερφής της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και κάτω από αυτό έγραψε: «Εθνικό best seller; Χαχα! Η χρονική στιγμή που κυκλοφόρησε το βιβλίο σου ήταν απίστευτη Τζέιμι Λιν... Ειδικά γνωρίζοντας ότι όλος ο κόσμος δεν είχε ιδέα τι πραγματικά μου έκαναν!!!! Ολόκληρη η οικογένειά μου, συμπεριλαμβανομένου και εσένα λέει ότι "ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΑΤΕ"…. Βλακείες!!! Αλλά αυτό που λένε αυτές οι γυναίκες εδώ είναι αρκετά ξεκάθαρο!!!! Είμαι λίγο σοκαρισμένη που οι περισσότεροι άνθρωποι σαν κι αυτές τις αληθινές αδερφές ψυχές δεν το λένε έτσι όπως είναι!!! Συγχαρητήρια για το best seller… Δεν εκπλήσσομαι καθόλου!!! Το νεύρο σου ήταν να πουλήσεις ένα βιβλίο και να λες βλακείες και ψέματα όπως είπες ψέματα για την Αλέξα Νίκολας!!!! Μακάρι να έκανες  ένα τεστ ανίχνευσης ψεύδους, ώστε όλοι αυτοί οι άνθρωποι να δουν ότι λες ψέματα για 'μένα!! Μακάρι ο παντοδύναμος Κύριος να μπορούσε να κατέβει και να δείξει σε όλο τον κόσμο ότι λες ψέματα και βγάζεις χρήματα από εμένα!!!! Είσαι ένα αποβράσμα, Τζέιμι Λιν».

Δείτε την ανάρτησή της:

Κλείσιμο




Ειδήσεις σήμερα:

Kάθειρξη 20 ετών για τον «Tiger King» του Netflix

Ζελένσκι σε Μακρόν: Ο διάλογος με τη Μόσχα πρέπει να συνεχιστεί για την αποκλιμάκωση της έντασης

Καναδάς: «Κονβόι» φορτηγατζήδων διαδηλώνει ενάντια στον υποχρεωτικό εμβολιασμό - Δείτε βίντεο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης