Η Άννα Μαρία Βέλλη απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές στη Μάνη. Η influencer που το τηλεοπτικό κοινό γνώρισε καλύτερα μέσα από το Survivor ξάφνιασε ευχάριστα τους 270.000 ακολούθους της στο Instagram, όταν κοινοποίησε δύο φωτογραφίες της στις οποίες εμφανίζεται όπως τη γέννησε η μαμά της.
«Αν είσαι εταιρεία ρούχων στείλε DM για συνεργασία. Αν είσαι γάτα έλα για χαδακια. Αν δεν είσαι τίποτα από τα παραπανω ενα like θα εξυπηρετούσε την γυμνή ινφλουενσερ. ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ», έγραψε η Άννα Μαρία Βέλλη κάτω από τις φωτογραφίες που ανήρτησε.
Δείτε τη σχετική ανάρτηση από το Instagram της Άννας Μαρίας Βέλλη:
Για 40 ημέρες, τα γραφεία της Kaizen Gaming μπήκαν σε ρυθμό FIFA World Cup 2026™. Τύμπανα και ποδοσφαιρικά anthems στην Αθήνα, watch parties από τη Λισαβόνα μέχρι το Μπουένος Άιρες, PS5 tournaments, sticker challenges, δώρα, συναυλίες και μια ξεχωριστή εμπειρία ποδοσφαιρικής προσβασιμότητας συνέθεσαν μια μεγάλη γιορτή που ταξίδεψε σε Ευρώπη και Λατινική Αμερική.
Η ιστορία ενός εκπαιδευτικού θεσμού που συνδέει ευρηματικά τα παιδιά με την τεχνολογία και την καινοτομία και αποτελεί μια οργανωμένη πλατφόρμα δημιουργικής σκέψης που εξάγει την ελληνική ρομποτική στον κόσμο.