Τα παιδιά του Will Smith είναι πολύ... προχωρημένα για την ηλικία τους

Τα παιδιά του Will Smith είναι πολύ... προχωρημένα για την ηλικία τους

Ο Jaden διαβάζει κβαντική φυσική, θεωρεί άχρηστο το σχολείο και η Willow σταματά το χρόνο και γράφει η ίδια μυθιστορήματα γιατί αυτά που κυκλοφορούν δεν την εκφράζουν

Τα παιδιά του Will Smith είναι πολύ... προχωρημένα για την ηλικία τους
Είναι σίγουρα προχωρημένα για την ηλικία τους, κυρίως χάρη στο... ταλέντο αλλά και τους διάσημους γονείς τους. Ο λόγος για τα τέκνα του Will και της Jada Pinkett-Smith. Η 14χρονη Willow και ο 16χρονος Jaden παραχώρησαν μια στομφώδη συνέντευξη στο περιοδικό «Τ» προκαλώντας έκπληξη και απορία με τις απόψεις τους. 

Τα δύο αδέρφια που από ότι φαίνεται εκπέμπουν στο ίδιο μήκος κύματος είπαν πως «η ζωή είναι διαλογισμός, το σχολείο είναι άχρηστο, διαβάζουν κβαντική μουσική και τα μωρά θυμούνται τη γέννησή τους».

Μάλιστα η Willow γεμάτη κομπασμό και υπερηφάνεια είπε πως κανένα βιβλίο λογοτεχνίας δεν είναι ικανό να τη συναρπάσει και για το λόγο αυτό γράφει η ίδια βιβλία.

Κλείσιμο
Αποκάλυψε επίσης την ικανότητά της να ελέγχει το χρόνο: «Εχω την ικανότητα να ελέγχω το χρόνο για μένα. Μπορώ να τον κάνω να πηγαίνει αργά ή γρήγορα όποτε θέλω. Για το λόγο αυτό έχω καταλήξει ότι ο 'χρόνος' δεν υπάρχει».



Από την άλλη ο γιος του διάσημου ηθοποιού μίλησε για την σύντομη εμπειρία που είχε ως μαθητής: «Πήγα σχολείο για ένα χρόνο. Ηταν η καλύτερη και η χειρότερη εμπειρία ταυτόχρονα. Η καλύτερη γιατί κατάλαβα πως τα παιδιά είναι δυστυχισμένα και η χειρότερη γιατί εγώ έγινα δυστυχισμένος για όσο πήγα. Το σχολείο δεν είναι αυθεντικό, έχει ημερομηνία λήξης. Οι γνώσεις δεν τελειώνουν ποτέ. Πάντα θα μαθαίνουμε όσο υπάρχουμε, άρα το σχολείο είναι άχρηστο. Εμαθες εσύ ποτέ κάτι στο σχολείο;», είπε χαρακτηριστικά και μάλλον άφησε άναυδο το δημοσιογράφο.



Η 14χρονη Willow αναφέρθηκε και στα νεογέννητα: «Οταν βρίσκονται στην κοιλιά της μαμάς τους, προσπαθούν να γίνουν μικροί άνθρωποι. Οταν βγαίνουν έξω παθαίνουν σοκ. Οταν μεγαλώνουν αρχίζουν να τα χάνουν».

Η Willow είπε επίσης ότι σταμάτησε να αισθάνεται λυπημένη όταν άρχισε να έχει όλο και λιγότερα συναισθήματα για να συμπληρώσει ο Jaden: «Το μυαλό μας έχει μια δυαδικότητα σε αυτό. Ετσι, όταν μια σκέψη πηγαίνει στο μυαλό μας, δεν είναι μόνο μια σκέψη, πρέπει να αναπηδήσει από τα δύο ημισφαίρια του εγκεφάλου». 


Αλήθεια οι γονείς τους τι λένε για όλα αυτά;

Τα δύο αδέρφια είπαν επίσης ότι δεν ασχολούνται ιδιαίτερα με τη μουσική ενώ η Willow είπε πως για να εκτονώσει το συγγραφικό της ταλέντο ξεκίνησε να γράφει μυθιστορήματα από τα έξι της χρόνια. 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης