Μια εφιαλτική νύχτα πέρασε η Χαλκιδική, εξαιτίας της θεομηνίας έπληξε την ευρύτερη περιοχή, προκαλώντας τουλάχιστον έξι θανάτους και πολλούς τραυματισμούς.
Η κακοκαιρία «πέρασε» και από τη Θεσσαλονίκη, με την σφοδρή καταιγίδα να μετατρέπει τους δρόμους σε ποτάμια, ενώ έπεσαν και δέντρα πάνω σε οχήματα.
Κάτοικοι της περιοχής Εύοσμος κατέγραψαν μάλιστα τη στιγμή που ένας κεραυνός χτυπάει την οροφή πολυκατοικίας, κάνοντας στην κυριολεξία τη νύχτα μέρα.
Δείτε το βίντεο που ανέβασε ο χρήστης στο Facebook:
Το University of Derby Greece - Νομικό Πρόσωπο Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης φέρνει στη χώρα ένα νέο μοντέλο βρετανικής πανεπιστημιακής εκπαίδευσης, σχεδιασμένο για τον κόσμο του σήμερα και του αύριο.
Με μια πρωτότυπη δράση κοινωνικής υπευθυνότητας, η Ολυμπιακή Ζυθοποιία, με όχημα τον Mythos 0.0% και σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας (Ι.Ο.ΑΣ.) «Πάνος Μυλωνάς», ευαισθητοποίησε τα συναυλιακά κοινά για τη σημασία της υπεύθυνης κατανάλωσης και της ασφαλούς οδήγησης.